- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
kihagytam egy kis időt CS-ben, de ma toltam ismét egy-két versengőt. Régen Ezüst elit mester voltam, nem nagy szám, de nekem jó. Látom nincs rangom, okés, sokat kihagytam, toltam egy versengőt, MVP voltam sokszor, nyertünk fölényesen, stat első vagyok. Erre berak silver 1-be. Nem értem, hogy miért. Ezután teljesen elment a kedvem a játéktól, mert célozni nem tudó, oroszokkal rak össze, elohell. Sok játékban van 5-10 placement meccs, és besoról a játék, hogy hova való vagy. Silver 4 azt már elfogadtam volna, de hogy 3jegyű nyert meccsel és több száz órával, s 5 ligával nagyott helyezés után berak silver 1-nek, na.....
Ez most normális, hogy ennyivel visszább rangsoról be? -
dargelot
senior tag
No kb ma telt be a pohár ezzel a ranked system-mel. SilverElitMaster voltam, berakott silver1-be. Ok. Nyertem zsinórban 6-ot, mindig én voltam a csapat élén, és az ellenség fikázott ,hogy smurf vagyok. Ennek ellenére nem rak silver2-be, sőt egyre bénább csapattársakkal dob össze, 2-3bot van a csapatban, mert elhagyták a játékot a többiek már alap. Sikitozó gyerekhangok minden egyes játékban vannak. Mute-olni nem leht őket, csak véglegesen "kommunikáció blokkolása" és így nem látom mit ír. Aztán olyanok vannak akik olyan bénák, hogy a bot után könyörgök. Pl csak 100 golyóst vesz minden körben, páncél az minek, a trappolás alap, csapatjáték? az meg mi? Megöl a csapattárs mert kell neki az AWP, kezdőn a dobálja a flasht és a molotovot. Csak azért küzdők, hogy meglegyen a prime hogy mehessek a kalás haverokkal, fegyverversen meg rombolás 48xp-t ad, versengő 480xp-t, tehát marad az only versengő de így 2-3 meccs után meghasad a fejem, meg mi az hogy 6 nyert után a legalacsonyabb rangnál legalább silver2 játékosokkal is összedobna, de nem.....
Tudom ez a topik nem a flame-elés helye, de van egy rakat játék amiben 10x jobban ki van dolgozva a ranked. LoL,SC2,HOTS, stb. Itt nem látom mennyi a ranked értékem, mikor fogok szintet lépni, nyerésnél mennyit nyerek, vesztésnél mennyit vesztek. Ha egy csalótól kapok ki akkor amint VAC bant kap jóváírja-e a vesztett pontot amit ellene vesztettem? Ha 2-3 bottal lose-olok akkor is esek a rankedbe le vagy nem? Ha 2-3 bottal nyerek az számít? Legjobb lettem a meccsen az számít? Nem nagy dolgok, de mennyi ki aprósággal jobbá lehetne tenni ezt a rankedet. Persze ez mind személyes vélemény, nem arra azt mondom, hogy a CS nagyon rossz játék lenne, csak kicsit lemaradt a fejlődésben. -
dargelot
senior tag
FaceIt nem tudom mit jelent, de ha azt hogy ha kivan a csapat akkor lehet velük menni akkor az már megvolt, csak szóltak, hogy legközelebb csak akkor jöjjek ha prime-os leszek, mert annélkül 3ból 3x full csaló csapatot kaptunk. Van közel 300 órám a CS-ben, meg 100 akárhány versengő winem, de az új rendszerben ezt nem tudta volna legalább lvl20ra átkonvertálni. Így Elit ezüst mesterből Silver1 lett, lvl0 rangal. Csapatban csalók jönnek szembe. A közeli nyilvános várók viccnek is rosszak, nem tudom innek ki próbálta már. Egyszerűen +erőnek érzi azt ha csapatban megyünk, pedig 1 perce csatlakoztam hozzájuk. Ugye mint emlitettem silver 1 vagyok. Jött haver (dupla kala) rankedezni. Duo-ban nem lehet, mert nagy a szint külömbség. Akkor maradnak a közeli várók. Beléptünk kb silver 3 körüli csapathoz, erre az ellenfél full sheriff volt. De nem csapatban. Tehát ha csapatban játszotok, akkor a silver3mas játékos simán hoz egy egy kalás szintet minimum a gép szerint. Gondoljátok mi volt az eredmény, ha egy kört tudtunk hozni sokat mondok. Kövi alakalommal meg ismét csalók jöttek szembe, így ki van adva parancsba hogy legyek prime. Kínszenvedés az egész.
Az elöző poszom óta beszedtem ismét 2 wint, így már 8 win egyhúzamban, de még mindig silver 1. Hány win után rak át? Ha win streak-em van az +pont??, logikus lenne. Ha 8 win nem elég akkor innen vissza elit ezüst mesterig ahol voltam nem is tudom hány meccs kelhet. CS GO logic. Ha veszek dragonlore-t biztos kegyesebb lesz hozzám a rendszer mert akkor kap zsét Gaben.
-
dargelot
senior tag
Nem írtam hogy jó vagyok, nem tartom magam kalának, ez világos. Csak silver1-esnek sem. Egyszerűen akik ott vannak annyira lehúnak, hogy nem tudsz feljutni, ezt akartam elmagyarázni. Csapatjátékban a többiek nélkül egyszerűen nem lehet lehozni a kört. A másik, hogy 8 nyert meccs és még egyel nagyobb ligából sem dob be embereket, pfff. Bár ha szerinted az sírás meg felháborodás, hogy belekötök a ranked rendszer hiányosságaiba akkor tényleg soha nem fogják megváltoztatni, mert sokaknak jó ez a kiforratlan rendszer is.
-
dargelot
senior tag
Nem kenyerem a vitatkozás, de látszik nem silver1ből kezdted, hanem valamelyik nagyobb rangtól. Ezzel nem is lenne gond, de hidd el azon túl, hogy tényleg sok béna megfordul silver1-ben, ez nem azt jelenti, hogy ha jó vagy akkor egyből lehozod a meccset, hisz ott is vannak akik nem "agyhalottak" mint ahogy te fogalmazol. "Ha jó vagy akkor nem itt kéne lenned" ---> 1besoroló meccsem volt winnel és ide rakott be, ebből aztán azt szűrtem le, hogy ha pl. 5. ranggal nagyobb lenne a tudásom, akkor is erővel ide rakott volna, ez nem kérdéses.
5-10 besoroló meccs nagy kérés lenne a rendszertől? Nem hiszem, hisz még egy ranked felépitésű játékkal sem találkoztam, ahol egy meccs alapján döntött volna a rendszer, hogy milyen szintű vagy. -
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni új egeret, s haver már évek óta macro-s egérrel játszik következmények nélkül. Nos én is elgondolkoztam a lehetőségen, s elkezdtem utánna járni, hogy legális-e. Most tegyük félre, hogy a sima felhaszálok ezt fair-nek tartják-e vagy sem, ha egyszer lehet akkor lehet, ha nem akkor pedig csalás. No a razor support azt írta, hogy nem modol, editel, szerkezt a játékba, ezért ha nincs külön kikötve, hogy csalás akkor nem lehet belőle probléma. A steam support pedig ma írt, s ezt a levelet kaptam.:
"We do not provide analysis of third party software for VAC compliance. Any third party software or other modifications you use in conjunction with Steam should be done at your own discretion.
Only cheats (modifications designed to give one player an advantage over other players) will trigger a VAC ban.
If you have questions about a specific third party application, please contact the developer of the application for assistance.
Additional information can be found on our Valve Anti-Cheat (VAC) article.
For specific software and program types that will cause issues with VAC, please see our Disconnected by VAC article.
Steam Support,
Nicolas"No ebből mit lehet leszűrni, mert elég sémás válasz. Okés, 3. party-s szoftware, de nem csinál semmit.
"Only cheats (modifications designed to give one player an advantage over other players) will trigger a VAC ban." No most ezt mindenre rá leht húzni, hisz velem szemben a 144hz monitoros user is előnyben van, illetve semmire sem igaz, mert mindenhez te is hozzájuthatsz, akár a macro-s egérhez is. Ti hogy értelmeznétek a levelet. Akkor most lehet macros egeret használni vagy nem? (csak lővésre lenne használva, jump-ra nem)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dargelot
senior tag
Írtam a supportnak egy hosszú levelet reagálva az övére, hogy egy igent vagy egy nemet mondjon, mert az ő levele után nem jutottam előrébb. Hátha nem csak a sémás szöveget szúrja be.
(#68719) Deion Branch
Silver 1-be rakott be engem is, kb 50 meccs után vagyok most Silver 4. Elején egy 8-9-es win streak kellett a S2-höz, azán szépen lassan jöttek a lépések. Ha jó vagy akkor elkezd rakosgatni lassan felfelé, nem is ezzel van a gond. A gond ott van, hogy ilyen szinten sajnos nagyon sok szellemi sérült van akikkel nem élvezetes együtt játszani.EDIT:
(#68726) lemusz
Ilyet haszál haver, csak "tap shooting".[ Szerkesztve ]
-
dargelot
senior tag
Tudom is hogy nem nagy valami, most dobott silver elitbe, de egyszerűen nem megy mindig úgy ahogy szeretném a fegyver visszahúzása. AK 47 néha olyan random, pedig húzom le ilyen Z alakban, haver meg jön és pögyögtet messziről teljes pontosan. Önmegtartoztatni magam meg hogy pötyögtessek mindig csatába, na az nem megy, már belémivodott a sok arcade shooterből a folyamatos tűz. Mondom, ha legál, s nem tudok jövő évig felmenni silver elit mester/nova1 szintig akkor vennék egyet. Persze biztosra megyek, hogy nem csalás, mert bant én sem szeretnék kapni, ezért is írtam a razor és a steam supportnak is. A tap shooting menne még magamtól is úgy ahogy, de egyszerűen nem tudom leküzdeni a vérem a foylamatos tűzről. Tudjátok, elo hell s nyilván hiába szidom őket én is csak oda tartozom. 41 win kellett a S1-től a SE-ig, de szerintem a "tehetségem" nováig nem tart ki.
-
dargelot
senior tag
Na most gurult el a gyógyszerem. Silver1-be rakott a rendszer, kb 70-80 meccsbe került, de most Silver elit vagyok, úgy érzem a küszöbén annak hogy átrakjon silver elit master-be. Ennek ellenére a meccsek egy része arról szól, hogy melyik csapatba rak be egy vagy egy rakat idióta játékost. Most pl. kirúktak mert 14-5re vezettünk, csapatelső vagyok és mutoltam a többieket. WTF? Olyan idegbeteg, nem csapatorientált a közösség, hogy már fáj. Egyszerűen a meccsek felét nem lehet élvezni, mert vagy az ellenfélnél vagy nálunk van 1-2 "hülyegyerek".
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Utánna olvasva dou-nál max 5 rang különbség lehet. Nos haverom több mint 5 rangal nagyobb egyenlőre így gondoltuk belépunk egy közeli váróba és 5 főnél ugye nincs korlát. Csapat ezust elit körüli, have dupla kala. Erre esélytelenül kikaptunk és a végén láttuk az ellenfél csapata full sheriff volt. Kérdem én, ha akár csapatban ha akár duo-ban megyek egy nagyobb ranguval akkor mindig az erősebbhez igazitja az ellenfelet, vagy áltagol? Sajnos az eddigi egy tapasztalat alapján a legerősebbhez nézi a csapatot, de akkor miért írja pl a közeli vároknál, hogy általános ügyesség? Pl belépek egy általános ügyesség Silever elit master vároba és van benne egy silver4 és egy nova1 játékos. Itt átlagol, de meccskeresésnél meg nem? Valami okosságot mondjatok, mert úgy néz ki ha fel is küzdeném magam 5 rank távolságra haverhoz akkor sem játszhatnánk, mert nem gyengítené a csapatot miattam, avagy tévedek?
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Haverom kihivott CS-ben 1v1-re és arra szoktunk együtt játszani. Van egy olyan előnye amivel nem tudok mit kezdeni. Poolday-en szoktunk játszani és hall mindent míg én nem. Neki vagy egy 15k-s fejhallgatója, míg nekem egy 2k-s Maxell fejhallgatóm. Van-e valami konzolparancs, hogy kiemelje a trappolás, zoomolás hangját, mert most nem hallok semmi extrát. Ha tudnátok valami ideálís hangbeállítást javasolni azt megköszöném, avagy eséyltelen a jobb fejhallgató közelébe kerülni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest