- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Cevo-val az a baj, hogy mivel ingyenes, vonzza természetesen a gyökereket is. Simán lelépnek, mert nincsen semmi komoly következménye. FaceIT-n ugyanez a helyzet. Ezzel kb. el is döntik a következő pár kört, amíg nem jön valaki a helyére...
Én esea-n játszok, ott is szoktak megjelenni furcsa egyedek, próbálom magamat ahhoz tartani, hogy csak este játszok ott, mert reggeli és délutáni időszakban katasztrófa szintű meccseket szoktam tolni, ha egyedül megyek. Sosem vagyok topfragger, de általában azért meglövöm, és tudok infózni is. Hozzáteszem a meccshez azt, amit tudok. Szóval még azt sem mondhatom, hogy mindig rajtam megy el a meccs.
Premade nélkül a cevo és az esea is igazi lutri. Legalábbis én ezt tapasztalom. Cevo-n nem játszottam túl sokat mondjuk, az tény. Esea-n pedig tavaly kezdtem el játszani. Mindenhol vannak toxic mentalitású emberek, szóval nem igazán lehet kivédeni, ha egyedül mész. Ez csak egy játék, és néha olyan komolyan tudják venni, mintha pénz lenne a tétje.
Pedig nincsen értelme ennyire véresen komolyan venni, erre már rájöttem saját magam is.
Élvezni kellene, de az ember csak akkor élvezi, ha meglövi, amit kell. Sajnos nem mindig jön ki úgy a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest