-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
és mér lennék bannolva? vki más használja ugyanezt a kulcsot és bannolták?
engem nem valószínű mivel még nem dobtak szeróról soha, nem csalok no wh ,no aim
(minek csalnék, mikor egy jó füles már fél wh, egy jó egér meg fél aim) tehát nem vok bannolva(mindjá megnézem mit ír ki lehet az segít)
-
Djuree
félisten
jaj de rendesek vagytok
most megint rákaptam. de kb. 3 hónapig nem nyomtam, le is nullázták a szintjeimet, ez mekkora szemétség már
a sok csíter miatt akkor megutáltam. de megint megjött hozzá a kedvem, ki is maxoltam gyorsan a szinteket
sztem megint megunom majd úgyis, és akkor megint csak a kartel kocsma meg a többi magyar public megy majd, aztán megint wcs és így tovább az idők végezetéig
persze ebbe belefér a mix is néha-néha, de ezzel a "sosincs meg az 5. ember" faszsággal már a tököm tele van, mindig ez megy bárkivel is mixelek
külföldi szerókat amúgy valahogy nem csípem annyira, nem értem a dumát, én meg szeretek játék közben röhögni a többiek hülyeségein
-
Genius007
őstag
Gondolkodtam, hogy írom, azt a jelenetet, de mondom inkább kussolok.
Amúgy az rmt szerón csak a fegyók gravity-je volt egy picit elálítva ... mármint amikor eldobtad, akkor kicsit repült, de tényleg nem sokat.
Az ugráshoz köze nem volt annak a szarnak, szóval nem az miatt bunnyzott jókat ... -
Genius007
őstag
Összejövünk Ventrin 4en ...
MoonDoom: én még hozok 2 embert
MadMax: még én is tudok egyet
Vary, MadMax: jó akkor 10esmixeljünk ...
MoonDoom: kell még 3ember ...
-> eltelik fél óra ...
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ?
MadMax: Én még tudtam hozni egyet ...
-> eltelik fél óra
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ? Már csak 2kell
Pietrosz: hmmm ...
Nzim, Vary: Na nézzük meg Múún-t myVIP-en, höhöhö olyan mint Jays
MoonDoom: Nzim 150cm-el 30kg-al nem ugatnék
Vary: höhöhöh
MoonDoom: Jól van Vary ügyes vagy, kis dömper, háháá
MadMax: Na itt a 10. válasszunk.
Vary: Nzim válassz!
Nzim: Nem választok, válassz Te!
Vary: Válasszon MoonDoom, én nem választok
MoonDoom: Jó bazdmeg választok ...
MoonDoom: Na menjetek le a szobába ...
Vary: Map ?
-> Nem tudjuk ...
Vary: Na akkor legyen Strike
-> eltelik 15perc ...
-> utolsó ?
Vary: Nincs meg a map ... tölti ...
-> tölti a mapot ....
Vary: Faszlow 1.6-hoz szedte le a mapot, omfg
-> eltelik 15perc, utolsó feljön ...
-> Mehet az rr ...
Jays: From? Skill?
MoonDoom: low ...
Vary: jó-jó csak kussolja' bee -
Djuree
félisten
nem ismered a legújabb csítet? a hírhedt integetős csítet?? öreg hiba
úgy csinál a csávó mintha integetne, még mondja is mellé hogy "szervusz testvérem, meghívhatlak egy kávéra?" erre te jóhiszeműen odamész hozzá, mert fáradt vagy és jólesne egy kávé. közben kiderül hogy a másik kezében ott tartja a hátamögött az ak-t, előkapja és fejbelő, mielőtt annyit tudnál mondani hogy fapapucs.
viszont legalább már nem lesz szükséged kávéra -
Djuree
félisten
a steamnek sokminden bekavar. ha egyszer felrakod a steamet akkor többet ne szedd le. letölti a sok frissítést magához a steamhez is, meg a játékokhoz is. uninstallnál a frissítések nagyrésze fentmarad a gépen, elfelejti leszedni, ahogy a legtöbb alkalmazásnál is így van, a registryben is rengeteg szar marad. ha ezekután felraksz egy új steamet annak be fog kavarni az előző steam sok letöltött frissítése és nem fog működni, vagy ha működik is nem úgy ahogy kéne.
én ilyenkor újra szoktam húzni a wint. norton ghosttal 10 perc alatt megvan
mindig olyan jót röhögök az avatarodon
-
Djuree
félisten
tudom. nagyon sokat 1.5-öztem, abban még más volt...
Genius007: ismerem az ak-t, nagyon jó barátom. itt lóg egy a falon
kedvenc fegyverem. hál'istennek lehetőségem van/volt lövöldözni vele, van visszarúgása de azért meg lehet tartani. messzire pontatlan, de néhány 100 méterre majdnem pontlövő. 600-700 méteren már van szórása. az azért vicc hogy a cs-ben 10 méterről is szór össze vissza. ilyen marhaságot nemtudom honnan vettek
ilyen szempontból a cod4 etalon. ott úgyanúgy viselkedik mint ahogy kell neki (najó nem teljesen, de játékban ott csinálták meg eddig a legjobban).
-
Genius007
őstag
What?
Djuree: Nem tunkolni kell!
Az tény, hogy a sok frissítés csak elkúrta a CSS-t, de viszont az is tény, hogyha a kezedbe adnék egy AK-t, és elkezdenél vele lőni, akkor biztos felhúzna nem is kicsit .. mert hogy nem tudnád megtartani az 100%.Okosba kell pötyögtetni, vagy ha tunkolsz, akkor lába felé lőni, és gugolva, akkor beadja!
(Na de akkor sem mindig) -
Genius007
őstag
Jó azért vele Warozni is!
És megmondtam, hogy nem vagyok MD!
Vagy MoonDoom, vagy Moon, vagy MúúnDúúm. MD-t felejtsd el, nincs, nem is volt, nem is lesz! Nem is ismerem!heihachi: Jó ötlet, akár este meg is szervezhetnénk egyet! De csak 21-22óra fele szerintem, mert addig honlappal szivok majd ...
Zsombe: Mennyire játszol jól, mennyire vagy csapat játékos?
Amúgy ha végre tényleg kész leszek a honlappal (ami nem csak rajtam múlik), akkor beszélni kellene Parcival!
Már csak azért is, mert elméletileg nem lehetnénk Prohardver - Team.
Mármint a Prohardver nevet elméletileg nem vihetnénk bele a Clan névbe ...
Szóval csak unofficial clan lehetnénk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest