-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
satomee #4890 üzenetére
ja, az a gáz hogy elszabtam valahogy a fülesem és a draóótok forditva lettek visszaforrasztva
aztán így minden irány megfordult
másik irányba meg nem lehet elforgatni a MICjét a cuccnak
de ma este megnézhetnénk hogy esetleg ha függőlegesen van a mic akkor is hallotok-e, mert nekem jobb lenne ha azt hallanám amit kell
Djuree : nem mert ez 4500ft trust füles és ezt csak egy irányba lehet forgatni
jjáá ezről lenne szóó
a kissrácos csézős esetre meg szerintem az lenne használható megoldás, hogy voice_enable 0 vagy uservoice_enable 0 vagy valami hasonló parancs van, amivel ki lehet iktatni a pofázást meg ugyanígy a beírásokat is el lehet a chatből tüntetni szerintem az a legegyszerübb, majdnem mindenhol vannak nagyszáju csirák -
sNORh
addikt
válasz
satomee #4829 üzenetére
nemgyengén.. sőtt az m4 tunkolás közben is sz@rabb lett, régen egy tárral D2 hosszúnál mikor befutnak a T-k soxor 1tárból 3-4-5 embert is lezúztam, mostmeg hord mindenfele csak odanem ahova irányítanám, mint ándönáj után a pimpli XD
de a Desert nagyonxar lett, tény és való.
A sok xar update.. -
-
Xelo
addikt
válasz
satomee #4788 üzenetére
volt olyan időszakom hogy pár volt haverommal szopattuk a népet (khm bele lehet vinni a rosszba?
)...
aimbot: lényege az hogy automatikusan, vagy klikellésre, beálításaitól függően az ellenfélre viszia a célkeresztetl. van egy pár fajtája: pl. vector (értékeket kell megadni és aszerint céloz, gyorsabban működik mint a bone de csak HvHra használatos), vagy bone (belövöd hogy fejre adja, és oda fog menni a golyó. rage-elésnél szokás ezzel menni). az aimhoz kiegészítő finomságok amik a fegyverek visszarúgását, illetve a golyó szórását szüntetik meg, de ha valak ilyet használ akkor specator módban rángat a képe, nagyon könnyen kiszúrható.
triggerbot: amikor a célkereszted ellenfelet ér, a fegyvered magától tüzel, ha nincs skill ez nem segít. van egy almódja az only awp triggerbot, aminek a jelentése hogy csak ha AWPt használ akkor aktiválódik.
anti-aim: lelőhetetlenné tesz azzal hogy az emberkéd össze vissza mozog, pl körkörösen forog, méghozzá úgy hogy te ebből semmit nem érzékelsz. rengeteg fajtája van. ha azt látod spectator módban hogy valaki fejjel lefelé megy, vagy ugrál a kamera, megvan hogy mit is használ.
wallhack: az alap wh a falakat teszi átlátszóvá, vagy tünteti el teljes egésszében. mindenki ismeri, én sohasem használtam. borzasztóan zavaró volt számomra.
-wireframe world: wh egyik fajtája, a világnak csak a "vázát" látod
-XQZ: csak a játékosok, de azok teljesen átlátszanak a falakon
-bone wallhack: a játékosok váza látszik csak át a falakon
-radar byte patch: a radart modifikálja úgy, hogy minden egység látszódjon rajta
speedhack: felgyorsítja a játékos mozgását
bunnywork: megkönnyíti a bunnyzást
namestealer: másik ember nevét ellopja, így ha ki akarnak rugni 50% hogy nem te távozol
pistol rapid fire: a desert eagle is képes olyan gyorsan lőni mint egy ak..
stbstbstb. remélem tudtam segíteni
egyébként én örülök hogy ezen is átestem, mert gyerekjáték számomra kiszúrni a hackereket -
Genius007
őstag
válasz
satomee #4788 üzenetére
Őszintén ?
Na akkor sorolom
WallHack (WH), Aim, SpeedHack, RadarHack, kb ennyi!
De ezeket csak BOTondok ellen használtam
Az emberi kiváncsiság ... és nem akartam VAC Bant kapni, így hát BOTondokat lőttem vele
Mod.: Jah és van olyan Cheat, ami tört CSS-vel nem is megy, csak eredeti CSS-vel
(de szintén BOTondok ellen)
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #4494 üzenetére
óóóó Bana'n tényleg, elis felejtettem, olyan rég irt ide, MSN-en látom néha - néha
Friends-et szerintem meg haggyuk .. olyan mint az MSN-em
54564165891 ember van benne PH!-ról meg innen onnan ... ugy vagyok vele, ha már 1x felvesz minek töröljem ... elfér ott, nem zavar senkit ... -
Genius007
őstag
válasz
satomee #4348 üzenetére
" Remélem nem hal el a kezdeményezés mint a legutóbb... "
Gondoskodom róla!
(És remélem a többiek is!)
Mert én tényleg egy jó, hangulat, de mindezek mellett komoly clant szeretnék!
Nem csak public lámulást meg stb ...____________________________________________________________________
A 2180 olcsó és jó proci, de cashben elég gyenge!
Azért az e6750-nél befigyel a 4MB cache, ami elég sokat dob az FPS-en!
e4300 procim volt, 3600Mhz-n figyelt vizhütéssel, utána vettem e6750-et 3600MHz-en ment szintén, és ég és föld volt a két proci! Hasonlitani nem lehetett egymáshoz!
Én azt mondom inkább gyüjtsél, és vegyél olyat, mint nekem volt, vagy jobbat!
Ha szart veszel idéglenesen, akkor ha eladod nem kapsz érte semmit, és csak buksz a dolgon ... -
Djuree
félisten
válasz
satomee #3921 üzenetére
xboxra volt cs de csúnyán leszerepelt. a cs nem konzolra való mert túl gyors a joy-hoz.
viszont nagyon is jól lehet konzolon fps-ezni csak meg kell szokni. bennevagyok magyarország egyik legjobb x360-as cod4-es klánjába, sztem már jobban megy a célzás mint pc-n. jóttett az a párszáz óra cod4 konzolon asszem
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #3707 üzenetére
Ha a Steam >>> Tools résznél csinálod, akkor pl. hiába raksz fel Mani Admin Plugint, nem lesz jó ! Szinte semmi nem fog rendesen müködni. Azzal tudsz egy alap szerót csinálni, amin haverral tudsz ökörködni (jó esetben müködni fog) és kész !
Azzal a módszerrel amit én irtam le (vagyis bana'n) azzal menni fog minden, a Mani .. az Eventscript, stb .. és egy rendes szeród lesz igy, mint a többi.
(csak hogy egy kis reklám legyen. Ha jól tudom, akkor a Kartel Kocsma is ilyen szeró 195.70.35.202:27015 ) -
mindfreak
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #3466 üzenetére
Minket WAR-ról vagy azért kickelnek / bannolnak, mert lowok vagyunk, vagy azért mert jól toljuk ...
Mod.: Múltkor kerestem ellent mIRC-en, mid-re hirdették magukat. War közben hoztak kb. 4kört ... egyik megkérdi .. mid ? mondom nem .. low ...
Sokan elvannak tévedve, hogy milyen skillel rendelkeznek.
Am. mi szerintem low + -ok vagyunk ! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #3459 üzenetére
" de remélem nem csesztem el nagyon az esteteket... "
Hááát, volt pár alkalom, mikor majdnem úgy voltam vele, hogy BANnollak.
(Semmi ... vicc volt)
Alapból meglennénk, csak Sn00PiG csajozik mindig
Amúgy szerintem egész jó warokat toltunk tegnap !
Igaz ,,, a végén többet voltam asztalon mint játékba, net miatt, de "reggel" (13órakor) mikor felkeltem, akkor jó volt minden, még a ping is -
Genius007
őstag
-
válasz
satomee #3439 üzenetére
pedig ez a két dolog semmit nem ér a kémprogik ellen.
most kaptam be egy párat...ismerős kék háttér warning felirattal..szép megfogalmazással és az istenért nem lehet másikat tenni csak ha törlöd a bmp-t.
aztán beül az msconfigba 3-4 exe és már baszhatom a rendszerem
itt kivesézték az ellenszerüket.
[link]
csemegézz...
nekem most a spyware doctor m'én itt alul jobbra... -
Djuree
félisten
válasz
satomee #3323 üzenetére
nem mondok neveket, már nem is emléxem a neveikre. más is szidta őket mint a kovát. demó nincs, nem tudom hogy kell csinálni, de sztem nem is kell, anélkül is észreveszem aki csítel, már a cs1.0 óta tolom, szóval van ám itt tapasztalat
sajnos egyre inkább csitelnek az emberek mert nem bírják elviselni ha valaki jobb és kinyírja őket... -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
satomee #3248 üzenetére
Jelszóemlékeztetővel próbálkoztál már
nem próbálkoztam..create new account-ot csinaltam...
..Azt csináltam h csináltam egy új accuntot..create new account...új account nevet csináltam meg jelszót..aztán nyomtam next..be kellett adni a dvd tokban lévő cd kulcsot is ..beirtam...aztán steam working...
Az új accuntommal bejött a steam rendesen...Aztán rámegyek h My Games és s cs-source-ra megyek akkor nem indul el, nem is frissül semmi, hanem bejön egy ablak hogy vegyem meg a source-ot..19 dollarért..
Sztem sikerült elbaxnom a CS-met ezzel az egésszel.....Abszolut nem tudom mi a f@sz baja volt a steam-nek, v. a gépemnek hogy nem vette be a rendes, eredeti accomat meg jelszavamat...
nem tudom...(arra tippletem/tippelek h elcsortak)
De most amit meg csináltam új accot azzal nem lehet játszani a neten...(he megnem veszem cs-t megint)...Egyébként nem azért hogy idegesítselek,de havernak a wow accját nyúlták le,és ő sem adta meg senkinek.Neki állítása szerint egy keylogger volt a gépén amit csak utólag szúrt ki...
Hát ez szomorú..
-
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #3248 üzenetére
én egyszer egy silkroad-account feltörő progit találtam a gépen,szerencse,h nem játszok vele
egyébként ha azt csinálom ezek ellen h mikor beírom a jelszót,megnyitom a notepadot és beírok egy betűt a jelszóból,utána egy sor kriksz-krakszot a notepadba,és így felváltva,az hatásos,vagy nem lehet ilyen egyszerűen becsapni? -
Fáraó
őstag
válasz
satomee #2978 üzenetére
1000X megfogadtam, hogy nem fogok publicon "Csíter!"-t kiáltani játék közben, de annyira nehéz megállni egy-két játékos több körön át tartó tettei után. Aztán meg szégyellhetem magam a végén.
Mondjuk egyszer egy külföldi szerverre beléptem, pont akkor kezdődött a map. Első 3-4 körbe szereztem egy rakás fraget , és közben nem patkoltam el -luck (!). Rögtön mondták hogy csíter vagyok. Nagyon jól esett!
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #2793 üzenetére
Ha Dedikált servert futtatok nem szokott semmi más menni melette, max msn ...
A proci most 3Ghz-n megy, az valamennyire elég neki .
(Kipróbáltuk ugy hogy felmentünk 4en , és beraktunk vagy 16 botot, és nem akadozott)
Csak haverjaimnak volt sok a ping, szoval a net a szükkeresztmetszet.
70-110pingjük volt, de nem laggoltak !Mondjuk a ping még javulni fog majd.
Igen-igen ..az a baj hogy angol, én amugy nem is irkáltam semmit, szóval tuti az a gond -
Genius007
őstag
válasz
satomee #2789 üzenetére
Igen igen, enyém
De másik lesz helyette (kellene egy friss, amivel még nem tolta senki ... )
De lehet hogy ez marad megAmugy sikerült servert csinálnom
1000 köszönet érte
Igaz spannak 200pingje volt(nem valami jo a netem...nem is tudom tolni én se..)
Na mind1 még egyszer köszi a segitséget !
-
akasp
senior tag
válasz
satomee #2579 üzenetére
ezek szerint kamuzott a ***** -ja???? mer akkor jól lebaxom holnap.. elvileg akkor most lehet rendesen tolni ingyenesen ugy mint 1 hettel ezelott a cs2u és smalla szervereken??
mod: énis cseréltem egyzser egy vidkarit, ami jobb, és SEMMIT nemészleltem. de mióta dualcore-val nyomom, az fps-em 4*es lett...
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
válasz
satomee #2525 üzenetére
''10-5x várnak ránk a canter botok'' ---> van 1 hely ahova mindig beáll várni a canter bot és tisztán fejbe lehet lőni, mert van 1 pont ha onnan nézem nem lát csak én öt,
2 lött nem hs 129---> én fejbe 1 lövés nem halt +, ő utána 2X lő 129 vett le (miután fejbelövöm)
Felvenni szerintem azért nem veszi fel mert a glock másodlagos,ez meg elsődleges fegyó,tehát......... ---> pl megy glockal s csak akkor vesz fel 1. fegyvert ha átt megy felette, olyat még egyikben sem láttam hogy direk oda ment volna felvenni, ez miért van remélem érthető voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged