- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
Hogy a francba kerestek ti magyar szervereket???
Én nem találok 1-et sem! -
-
-
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #946 üzenetére
Nem szégyen
De akkor én is megkérdek egy két dolgot amit nem tudok hogy mit jelent !!!
Mi az a :
WH ! ( olyasmi mint a HardWare csak forditva ? )
HAXOR ! ( asszem az a haxor vagy mi aki a rate-eket nem állitja be rendesen)
AIM ! ( az valami automata prö csákó lehet )
Szoval ezek pontosan mit jelentenek ?
Na de viccet félre téve ezeket komolyan kérdezem -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #943 üzenetére
WAR az az hogy : 2clan külön serveren (csak ök vannak ott ) és egymás ellen nyomják!
pl : E.f.N.a. vs. PH!
És a lényeg .. gondolom te is tudod ..az az hogy melyik clan a jobb
De mivel általába 2.3. szoktál lenni , ha jol láttam ( CSS közbe TAB gomb (stat) ) akkor kérdezd meg valamelyik clan-t hogy nincs-e náluk TGF!
TGF = TaGFelvétel !
Amugy én nyár ota nyomtam BOT-ok ellen, szeptembertöl meg NET-en ( persze a net hol jo volt hol nemmost ugy ahogy jo ( BiG PinG )
Remélem jol irtam mindent !
Ha nem javítsatok ki -
-
-
akasp
senior tag
na mi a véleményetek? [link]
-
C^^
őstag
Nos, mostanaban eleg sok olyan eset tortent, hogy valaki nem azt vett, amit szeretett volna, vagy eppen nem tudja, hogy mit is kene vennie ahhoz, hogy tudjon CS: S-al jatszani.
Szoval:
Komplett Dobozos HL2/HL2 Collectors Edition: Tartalmazzak mind a Half-Life 2-t, mind pedig a Counter-Strike: Source-ot. Ezen kivul meg a HL2 DM-et. (mostanaban nem nagyon latok a boltok polcain, csak elvetve 1-2 collectors editiont). Anno 9900Ft. volt, legutobb 8xxxFt.-ert lattam. (Collectors Edition abban kulonbozik, hogy diszdobozban kapod, poszterrel, poloval, neha baseballsapkaval, meg meg mittudomen mivel)
Counter-Strike: Source Retail Pack: Kizarolag csak a CS: S-ot tartalmazza. HL2-t es a HL2DM-et nem.
HL2 Retail Pack: Csak kizarolag HL2 + HL2DM. NEM TARTALMAZZA A COUNTER-STRIKE: SOURCE JATEKOT !
Ezek a (tudomasom szerinti) bolti verziok. Ezen kivul meg ott van a Steames vasarlas lehetosege.
Szerverfigyelo oldal (elegendo Filterrel): [link]
Ezeket valahogyan be kene szur(at)ni az 1.hsz-be.
Aki tudna pontositani, az kerem tegye meg. -
Genius007
őstag
Jah ...és ha jól láttam, valaki megint servereket keresett!
www.game-monitor.com
Ott Hungary --> Counter Strike Source ! -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #932 üzenetére
CSS-t külön nem lehet kapni !!!!
Ez kell neked : [link]
Mivel már rég jártam erre igy :
BOLDOG UJ ÉVET MINDEN KEDVES FÜGGŐNEK ! -
válasz
parandroid #932 üzenetére
Kapható egyébként csak a CS külön?
Sajna konzervatív stílusban nem kapható,csak steamen keresztül...
A f@sza dolog az egészben, hogy a valve akkor is megvetet veled játékokat, ha te csak a source-al akarsz játszani(dobozos verzió).
Az előbbi hsz-emben megtalálható a link a dobozos változathoz.
ehhez jár valami hl2 deathmatch, akkor egy 15 perc alatt végigjátszható pálya a lost coast, és még egy 2-ik világháborús online game...
[Szerkesztve] -
Windex
tag
válasz
parandroid #930 üzenetére
Hali!
Szerintem ebben nincs benne a CS:S, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Ha nem erre gondoltál, akkor külön is meg lehet venni pl: Steam-en. -
parandroid
félisten
Sziasztok, szakértői véleményre lenne szükségem.
Ehhez a verzióhoz: [link] használható a CS:S?
p -
satomee
senior tag
-
Arius
aktív tag
Vagy vmelyik update-el szúrtak el valamit de nagyon, vagy a magyarországi net úgy kompletten xar, mert kriminális a játék. Kb dobok egy kockával és aki nagyobbat dob annak talál a lövése szintű.
Az is az utóbbi gyanúmat erősítit, hogy a pingem ugyanazon szolgáltatóval ugyanazon szervereken a szokásos 20 helyett átlagban inkább 40 egy jó ideje... és jópár ember van úgyanígy. -
-
pofa
tag
Sziasztok, tudja valaki mi a fene van 1 hete a magyar szerverekkel, látom, hogy a létező összes szerver 10%-a van jelen a listában, magyar egy sincs, mi ez?
-
Valószínűleg azt a változatot vetted meg, amelyikben nincs benne a cssource.
Vidd vissza és told le e torkán a dobozt...amikor ezzel megvagy akkor kérd meg, hogy mutassa meg melyik az a doboz, amelyik tartalmazza a source-ot is, beszélni ugyesem fog tudni...
[link]
ezt kell kérned -
LGA 911
tag
Szevasztok!
Van egy kis bajom segítsetek má' plíz!
Régen játszottam a cs-vel és megint megjött a kedvem.
Racionális lépés hogy elmentem venni egy half life 2-őt mert akkor már a cs source-ot rakom fel. A boltban mekkérdem az eladót hogy jót veszek e mondja igen persze ezzel lehet tolni a cs source-ot is.
Hazamegyek és rakom fel a hl2-őt és mikor akarok játszani a cs-vel meg akarja vetetni velem.
Segítsetek mi a tendő köszííí!
Legyen jó évetek 2007-ben is! -
satomee
senior tag
válasz
SIKIRIKI #919 üzenetére
Hát fejezzük ki ezúton is SIKIRIKI kollegánk irányában érzett részvétünket,amiért kénytelen vért izzadva tolni a nemzetgazdaság döcögős szekerét még akkor is,amikor minden jó érzésű ember a szilveszter és az alkoholfogyasztás eléggé el nem ítélhető szokásából kifolyólag éppen saját túlélését próbálja meg eszközölni különféle változatos technikák alkalmazásával!
-
satomee
senior tag
Na,akkor én leszek az első...
BUÉK minden cs-függő kollégának!Remélem meló után lesz időm még lőni kicsit.Ha belegondolok hogy csak jövőre játszhatok legközelebb...
MOD:Egyébként ki tolja Jack-PH! néven...?
[Szerkesztve] -
-
Gondolj bele...ha valaki mutat a valvnak egy valódi kódot...az vajon honnan vette?
Ellopta valakitől?
Ha igen akkor, ez ugye egyértelmű lopásnak minősül...
Ha nem..úgy valószínüleg megvásárolta...
Az e-mail címet, akié, az valószínűleg tudja...
Ha én (ilyet az életben nem tennék), netán ellopnám a dobozt,attól még nem tudnám az e-mail címét az illetőnek, sőt valószínüleg a pass-t sem hozzá...
A kódot a valve-nál ugye megnézik, hogy érvényes, aztán ellenőrzik a felhasználói adatokat.
Tehát egy dobozzal,amiben ott a a lemez és a kód...magyarán, semmire nem menne az illető, aki eltulajdonította, ha már előtte regisztrálta a jogos tulajdonosa.
Ám cáfoljatok meg ha nem így van.
Nem tudom érthetően írtam le a hsz-em, mert hajnali 2-kor feküdtem és még nem tértem magamhoz. -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki ma megkaptam a codomat amit elfelejtetem.
A lényeg a elfelejted a codot és a mentö kérdésre sem tudod a választ és már lecserélted a kodot amivel regisztráltál küldj egy e-mailt ide: steamsupport@support.steampowered.com
Szépen ird le (angolul) a mit történt és csatolj egy fényképet amin a regcod jól látszik és esetleg a cd-ék is FONTOS!!!!! mindezt arról a e-mail-ről tedd amin a játékót regisztráltad
És ha minden jól megy kis idö mulva kapsz egy e-mailt az uj codal
enyi sok sikert -
C^^
őstag
Ha beallitod a rate 20000-et, es elfogadja, akkor nem lesz gond.
Amiket be kell allitani:
rate 20000 (minimum)
cl_cmdrate 80 (minimum)
cl_updaterate 80 (minimum)
cl_interp 0.01
valamint ajanlatos a cl_restrict_server_commands valtozot 0-ra allitani, mert igy ha az adminnak vagy a szervernek gondja van a ratejeiddel, akkor be tudja allitani.
satomee: Igazad van, sajnos emiatt a kezdok / hozza nem ertok szivnak... Viszont mostmar egyre tobb olyan szerver van, ahol ha nincs beallitva a cl_restrict_server_commands 0, akkor kidob spectatorba, es figyelmeztet. -
Nordik
őstag
Helló!
Most kezdtem a cs-t és a rate beállításokkal nemnagyon vagyok tisztába. ebben kérném a segítségetek.
Amit eddig beállítottam consolból:
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Ezeket a beállításokat el is fogadja és látom a config.cfg-ben is.
De a rate beállításával bajban vagyok kicsit, ugyebár 20000-nek kell lennie, be is írom consolba hogy rate 20000, de ezt már a confog.cfg-ben nem látom, vagy nemis tudom hogy kell e egyáltalán látni.
Esetleg létre kell hozni egy új paramétert a confog.cfg-ben ilyen néven: rate ''20000'' vagy hogyan?
Légyszi segítsetek hogy hogyan kell beállítani a megfelelő rate értéket, végülis csak azzal van gondom az updaterate és a cmdrate jók!
Előre is köszi a segítséget! -
-
Trak
addikt
A beépített bot mérföldekkel jobb, mint az 1.5-ös podbot volt (tudom, játszottam vele eleget...).
Talán akkor nem, ha nem eredeti a játékod, ugyanis akkor nem töltötte le Neked automatikusan a steam a frissítéseket, amikben volt sok bot javítás is.
A második hozzászólásodra is hasonló a válasz:
Ha eredeti a játékod, akkor automatikusan letölt minden új frissítést a steamről.
Új pályákat netről nagyon könnyen le tudsz szedni, keress rá, nézegess külföldi source honlapokat. -
Djuree
félisten
Ja, meg hallottam hogy vannak patcek, updatek a cs:sourcehoz amiben hibák vannak javítva, meg vannak új pályák, ezt honnan tudom letölteni?
Steamről nem akarom, egyszerűen utálom azt a rendszert, meg nem is értem... -
Djuree
félisten
Hello.
1. A CS Source-hoz honnan lehet pályákat letölteni?
2. Lehet-e az eredeti botokon kívül betenni más botokat valamilyen programmal, mert nekem egy kicsit gyengének meg hülyének tűnnek az eredetiek. Gondolok itt POD-botra vagy ilyesmi, ez a bot nekem nagyon bevált 1.5-ben, valami ilyesmi kellene. -
C^^
őstag
''Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő.''
Pont az ilyenek miatt csinalja a legtobb admin, hogyha nincs beallitva akkor szevasz, azonnal ban. Megjegyzem tok jogosan.... (sajnos viszont igy azok is szivnak, akik estleg nem tudjak, hogy mit kene beallitani)
Ha alapbol 0 lenne, akkor is atallitanak egy csomoan. Pontosan azert, mert igy jutnak elonyhoz. Miota ezt a parancsot bevezettek hirtelen megnovekedett a ratehaxorok szama...
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
-
bana'n
tag
válasz
Genius007 #899 üzenetére
igen, igen, a f...é találták ki én is ezt mondom.
de azért megértem, miért vezették be. ugyanazzal a mozdulattal, amivel a rate-jeid beállítom, elállíthatok gyakorlatilag bármit. pl rakhatok akkora szálkeresztet mint a képernyőd, v bármilyen beállításod, binded átvariálhatom, akár mouse1re rakhatom a lámpát. amennyiben vérpistike admin van egy szerveren....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged