Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Igen, mindegy mit állítasz kimeneti nyomtatónak, a linkelt videoban is pdf-be nyomtat. De akár azt is megadhatod hogy egy új corel dokumentumba tegye az oldalakat.
De ha egy lapra többet teszel fel, akkor jobb több sorszám mezõt használni (ahány produkció az íven van), egymás után folytatólagosan. Így nem kell a végén egyesével összeválogatni hogy sorban legyen, hanem csak egymás alá emelni a felvágott lapokat.
Én jegyeket szoktam így sorszámozni. Arra figyelj hogy nagyon sok oldal ne legyen egyszerre, mert sokat számol a gép és a printer mire kiküldi. Én 100 oldalasával szoktam elküldeni, ez elég egy tömbbe, könnyû a számokat átírni és sokkal gyorsabb mintha egyszerre küldenék ki 10.000 sorszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi