- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
Deep
tag
Hali!
Csak olyan szinten a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy én is próbáltam az E6300 -as procimat A-Data 800 Mhz-es RAM-al húzni, állítgattam ide oda memóriát mindent, de valahogy nem sikerült 2500-nál tovább húzni.
Persze ezzel is elégedett voltam, de aztán olvastam a Chip magazin e-havi számában egy tunningos tesztben, hogy simán bírja a 3200-at is, csak mindent auton hagyva csak az FSB-t kell állítanom, meg a PCIe -t 100-ra állítani...
Hát láss csodát így sikerült fagyásmentesen 3200 fölé is húznom (3248 és még tovább is bírja csak nem próbálgattam tovább)... Valahogy olyan ez a proci így mintha tényleg nem lenne vége...Az viszont szöget ütött a fejemben amit Westlake mondott azokról a bizonyos ''B'' szériás procikról... úgyhogy ha hazamegyek az lesz az első, hogy megnézem az enyém milyen...
Mert ha az, akkor lehet veszek később valami brutálabb 1000 Mhz-es DDRII-es memóriát és akkor mehet a 4 Ghz is... talán
Időzítésem 5-6-6-18 ... 1:1-ben, ez nem tudom, hogy jónak számít-e, és hogy hogyan kell értelmezni pontosan.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fogyjunk le!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest