Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Na tegnap ígértem hogy felrakom azt a pár képet amit csináltam ne vesszen kárba, ha egyáltalán érdekel valakit hogy sok pontom is legyen ezt azért hogy legyen min csámcsogni De minek így járatnom amikor kb. ennyit tud így is itt a másik Mivel az első kettőnél vissza kell venni a ramot hogy menjen, így alacsonyabb az fsb, és hiába szorosabb az időzítés! Menne ez szerintem 4-et is csak a ram időzítést vissza kellene venni 6-ra így amit nyerek a réven vesztem a vámon! Itt egy ram teszt! Írni nem szeret mint a gazdája, de azért nem túl rossz! A tesztek már eldobták magukat!

Ja bocs hogy nem tudtam tegnap este felrakni, de sokszor volt áramszünet és hagytam az egészet(még most is volt közbe mikor írtam ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest