Hirdetés
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
Új hozzászólás Aktív témák
-
otimo
újonc
sziasztok !
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !
vasaroltam egy Intel Xeon 5405 Procit ami 2ghz-t tud 12 mb cache-vel 4 magon ! es hozza egy
LGA 771 to 775 adaptert is ! a gepemben egy Asus P5KPL-AM EPU alaplap volt egy G31 es csippkeszlettel !
betettem a prit es valami hibat adott de F1 el tovabb tudtam lepni ! igen am de amikor elert a bootolashoz a kurzor csak pillog egy orat is akar es onnan tovabb nem megy ! na gondoltam ok az alaplapom valamit nem tud veszek a gepbe egy jobbacska lapot ami tobbet tud ! meg is rendeltem egy Asus P5B Premium lapot
ami nem volt draga de alitottak biztosra,hogy a proci is fog menni vele es tobbet is tud a masiknal ! itt is ugyanez a gond ! Microcode-be betettem a 771 hez tartozo cuccokat most semmi hibakodot nem ad de amikor elkene induljon a boot pillog a kurzor es tovabb nem megy ! mar nem tudom mit kezzek vele ! valakinek valami tippje? nagyon halas lennek !
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- OTP Bank topic
- Yettel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !