Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
otimo
újonc
sziasztok !
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !
vasaroltam egy Intel Xeon 5405 Procit ami 2ghz-t tud 12 mb cache-vel 4 magon ! es hozza egy
LGA 771 to 775 adaptert is ! a gepemben egy Asus P5KPL-AM EPU alaplap volt egy G31 es csippkeszlettel !
betettem a prit es valami hibat adott de F1 el tovabb tudtam lepni ! igen am de amikor elert a bootolashoz a kurzor csak pillog egy orat is akar es onnan tovabb nem megy ! na gondoltam ok az alaplapom valamit nem tud veszek a gepbe egy jobbacska lapot ami tobbet tud ! meg is rendeltem egy Asus P5B Premium lapot
ami nem volt draga de alitottak biztosra,hogy a proci is fog menni vele es tobbet is tud a masiknal ! itt is ugyanez a gond ! Microcode-be betettem a 771 hez tartozo cuccokat most semmi hibakodot nem ad de amikor elkene induljon a boot pillog a kurzor es tovabb nem megy ! mar nem tudom mit kezzek vele ! valakinek valami tippje? nagyon halas lennek !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !