Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Gondolom +/- kell a szabályzáshoz, de nem vagyok egy elektro zseni!

éN79:Felszerelése tényleg brutál, haveromnál már úgy hajlott az alaplap, hogy féltem mikor reccsen!!
Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget! -
Kloden
senior tag
Nem fogja, mert épp a 4. tű, a Speed Control nem lesz bedugva. Alternatív módokon lehet csak szabályozni, speedfannal, v. potméterre kötve, vagy kipróbálni a Chasis-Fan-ra kötni, mert nálam ott kevesebbet (1400-at) forog percenként, egyébként meg 1900-at a CPU-Fan-ra kötve. De 1900-on sem hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cudy routerek
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget!