- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Gondolom +/- kell a szabályzáshoz, de nem vagyok egy elektro zseni!
éN79:Felszerelése tényleg brutál, haveromnál már úgy hajlott az alaplap, hogy féltem mikor reccsen!!
Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget!
-
Kloden
senior tag
Nem fogja, mert épp a 4. tű, a Speed Control nem lesz bedugva. Alternatív módokon lehet csak szabályozni, speedfannal, v. potméterre kötve, vagy kipróbálni a Chasis-Fan-ra kötni, mert nálam ott kevesebbet (1400-at) forog percenként, egyébként meg 1900-at a CPU-Fan-ra kötve. De 1900-on sem hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest