- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
most hogy leírtad már nem kell visszaolvasnia
viszont amit leírtál az nagyon nagy különbség. Ekkora különbség még a mag / proci mérés között sincs. Sajna a nem minden esetben kökéletesek ezek a mérések, úgy ahogy a fesz mérőnek sem lehet sokszor hinni.
mod: a coretemp-es értékek viszont igen rálisnak tünnek.
[Szerkesztve] -
válasz
politomi #514 üzenetére
szerintem nem sok az a 68 fok. De azért ne keverjük össze a dologokat. A CoreTemp a magok hőmérségletét, még az everest a proci hőmérségletét méri.
De ha mégis zavar, egy újrapasztázát megpróbálhatsz.
A link nekem nem jön be, szóval nem tudom melyik az de a véleményem tapasztalatom a pasztákkal annyi, hogy valóban számíthat, hogy milyet használsz, de csak pár fokot. 2-3 fokot. Aki mást mond hazudik, vagy más bibi is volt ott (ferdén volt rárakva a hűtő, stb) -
válasz
Unbaised-Ben #513 üzenetére
nekem TX 2 van, és sokadikkét megálapítottam, hogy a rezgéscsillapító hiánya nem probléma. Én amit nagy hiányolok a kettes szériából a PWM-es venti.
-
Na megvan a cucc... Igen jó.
A kis kazán procimat idle-be passzívba 50 fokon tartotta
60 fok fölé normálistan, terhelve meg még nem ment
Hyper TX -
válasz
politomi #476 üzenetére
hát ha inteled van csak a tx2 marad. amd-re még találsz tx-et, de intelre már nem. Én úgy tudom a 4 tűs ventik is fordulatszámszabályzottak, csak nem lehet olyanfinoman, kis lépésekben szabályozni, mint a 4 tűset.
Különben meg 1800-as fordulat nem jelenti azt, hogy hangosEz függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.
-
Sziasztok!
Elolvastam az 1.hsz-t mégmielött megszoltokDe arra lennék kíváncsi, hogy a TX, vagy a TX2 ami jobban hűt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged