Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
tud valaki segíteni??
kiborító hogy nem tudom jól csinálom e
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
-
Mobildeck
tag
na, megoldottam:
ráhelyeztem az alaplapra, rányomtam a fekete "rászorítókat" majd elforgattam őket a nyilakkal ellentétes irányba ezzel beakasztva rajta vmi kis pöcköt,
íyg már nem tudom kézzel leszedni, de még mindíg lötyög egy kicsit.. gondolom ez már csak annyi, hogy görbe az alaplapami zsír új de biztos görbe
-
Mobildeck
tag
SZIASZTOK
nagy help kéne. most rakom össze a masinám -egy teljesen új konfogot- és most tartok a procihűtőnél. hypertx2es. intelre teszem fel. namost a manual szerint csak rá kell nyomni a 4 pöcköt miután ráraktam az alaplapra, de én miután rátettem, nem lötyög abszolút, de simán le tudom szedni ha egy kicsit meghúzom az egészet mefogva. bár a házat felfordítva majd leendő állapotába, nem esik le a hűtő. csak nem tudom hogy ez normális e hogy nem forgatok el rajta semmi pöcköt és úgyis le tudom szedni kézzel.légyszi segítsetek!!
-
Mobildeck
tag
húú ilyenre nem is gondoltam még
mármint hogy belelóg a hűtő a ramokba. előfordulhat ez intel konfigoknál? tehát pl egy giga alaplapnál? jesszusom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest