- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KőkorSzaki #2482 üzenetére
Szerintem köze nincs a pasztához. Mind mindenkinek, neked sincs fel rendesen. Nagyon nehéz 100%osan feltenni. Én 4x szedtem szét és raktam fel újra.
Amúgy nekem ugyan ez volt. Meleg volt mint a gyári hűtővel, már nem tudtam mire gondolni, hiába hiszed hogy fenn van rendesen, nincsSzóval szerintem szed le rakd fel újra egyszer-kétszer. Nekem még az alaplapot is ki kellett szednem a házból, csak úgy tudtam rendesen felrakni.
Bocs KőkorSzaki nem neked hanem Xaero88-nak ment -
Na én harmadszorra is darabokra szedtem a gépem, felraktam újra, most teljesen jól van rajta. Meg is látszik, a hőfokok 0 terhelés alatt kb 45-46, full terhelés alatt 60-61fokra csökkentek! Köszi mindenkinek!
Azt tudom mondani, hogy aki soknak találja a procija hőmérsékletét rakja fel újra és újra, nem könnyű ezt a hűtőt felrakni. Én is azt hittem tuti jól van rajta, már bele is nyugodtam abba hogy 51-52 fok 0 terhelés alatt a proci, ami végülis annyira nem sok, de mégis probléma volt a felhelyezéssel. Tehát nekem Q6600 1,2250V VID alapfesz @ 3ghz 0 terhelés alatt kb 45-46, 100% terhelés alatt kb 60-61fok. -
Most összeraktam a gépet, fenn van az oldallap, tele van ventivel a házam, jól szellőzik, de ugyanannyit tud ez a hűtő mint a gyári. Rosszul lenne rajta?
-
Hi!
Q6600 3ghzen fut, most vettem rá a TX2-t. Simán net közben 52-53 fok. Nem sok az egy kicsit? A proci fölött közvetlenül a hőcsövek langyosak csak, kb 20-25 fokosak. Akkor lehet hogy még mindig rosszul van rajta? (Már régóta szenvedek) A hőcsöveknek is 50 fokosnak kéne lennie nem? Köszi
-
Hali!
Egy Cooler Master Hyper TX2 simán rámegy egy P35-DS3ra ugye? Nem akadályozza semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest