Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Vettem egy ilyen hűtőt egy C2D procihoz de ez a felfogatás...

Vagy én vagyok iszonyat béna vagy nem tudom, de sehogy se akart bepattanni normálisan. A végén már kivettem az alaplapot a helyéről és nyomkodtam ahogy le van írva (két ellentétes oldalát egyszerre) de olyan egyszersem volt, hogy mindkettő bepattant volna a helyére. Majdnem egy óráig szoptam vele de ha úgy látszódott, hogy bent is van a helyén egy kis mozgatástól kiugrott.
Más nem szopott ezzel beszereléskor? Végén már feladtam, most sincs 100%osan rajta de legalább ha megmozgatom nem ugrik ki a helyéről, egyszerűen nem bírtam vele mit csinálni.Van valami extra trükkje ennek vagy csak én vagyok iszonyat béna? Már ott voltam vele, hogy rápróbálom inkább a gyári ventit, hátha,,,
AMDnél sosem volt ilyen problémám ott másfajta felfogatás volt és pofonegyszerűen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest