- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
válasz
barcalaci84 #644 üzenetére
Üdv!Érteném amit mondasz csak nem így van!Nem velem van a baj!Újra kezdtem ezt az egészet, fiatal pilóták tesztje stb végül meglett a Lotus
Van különbség azért és nem is kicsi!Fölleg a gumikezelést illetően!! Melbourne 3 hely,Malájzia 1 hely és vezetem a vb-t!!Azt viszont megfigyeltem ,hogy az ai erősebb Melbourne-ben mint bárhol máshol!Tetszik a mostani helyzet!Végre egy top auto baj nem lehet!
-
Danecay
addikt
válasz
Hoppá, nem neked akartam, hanem Breeze-nek!
-
Danecay
addikt
válasz
No meg arra is figyelni kell, hogy szabadedzésen és időmérőn ne használd el a rendelkezésre álló gumijaidat! Időmérőn pl. csak 3 garnitúra lágyabb ill, ugyanennyi keményebb keverékkel gazdálkodhatsz, amit viszel tovább a futamra. Na mármost, ha Q1, Q2, Q3-ban felhasználod mind a 3 garnitúra lágy gumidat, futamra nem marad új belőlük, ennek megfelelően hamarabb el is kopnak!
Tény, hogy az eddigi részeknél erre egyáltalán nem kellett figyelni, de ebben a részben erre nagyobb hangsúlyt fektettek, amit jól is tettek, hiszen így van a valóságba is, elég csak a közvetítéseket figyelemmel kísérni!Nálam is volt, hogy Williams-el a Q3-be jutva már ki sem mentem mért kört futni, mert tudtam, hogy úgy is valahol a Q3-as mezőny végén végeznék, így spóroltam a gumikkal és maradt egy garnitúra zsír új lágy gumim futamra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest