Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
válasz
barcalaci84 #644 üzenetére
Üdv!Érteném amit mondasz csak nem így van!Nem velem van a baj!Újra kezdtem ezt az egészet, fiatal pilóták tesztje stb végül meglett a Lotus
Van különbség azért és nem is kicsi!Fölleg a gumikezelést illetően!! Melbourne 3 hely,Malájzia 1 hely és vezetem a vb-t!!Azt viszont megfigyeltem ,hogy az ai erősebb Melbourne-ben mint bárhol máshol!Tetszik a mostani helyzet!Végre egy top auto baj nem lehet!
-
Danecay
addikt
válasz
Hoppá, nem neked akartam, hanem Breeze-nek!
-
Danecay
addikt
válasz
No meg arra is figyelni kell, hogy szabadedzésen és időmérőn ne használd el a rendelkezésre álló gumijaidat! Időmérőn pl. csak 3 garnitúra lágyabb ill, ugyanennyi keményebb keverékkel gazdálkodhatsz, amit viszel tovább a futamra. Na mármost, ha Q1, Q2, Q3-ban felhasználod mind a 3 garnitúra lágy gumidat, futamra nem marad új belőlük, ennek megfelelően hamarabb el is kopnak!
Tény, hogy az eddigi részeknél erre egyáltalán nem kellett figyelni, de ebben a részben erre nagyobb hangsúlyt fektettek, amit jól is tettek, hiszen így van a valóságba is, elég csak a közvetítéseket figyelemmel kísérni!Nálam is volt, hogy Williams-el a Q3-be jutva már ki sem mentem mért kört futni, mert tudtam, hogy úgy is valahol a Q3-as mezőny végén végeznék, így spóroltam a gumikkal és maradt egy garnitúra zsír új lágy gumim futamra
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest