- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtemplar
csendes tag
Hello!
Most végeztem egy szezonnal, de pöttyet egyhangú a dolog. Intermed nehézségen -billenytyűzet van csak
- career mód, 50%-ra lett állítva a versenytáv, mert néha már az a 25-30 kör is dög unalom. Bejött már valakinek valaha a SC? Én egész szezon alatt nem láttam...még egy komolyabb kicsúszást sem...a törés reálra van állítva nem cosmetic-ra, és komolyan egyik versenyen sem volt semmi...
Rádión beszólnak nem egyszer, h az előttem haladónak defektje van, vigyázzak, de mégis megy mint a mérgezett egér, még a boxba sem megy ki előlem....WTF?Most elkezdeném a köv. szezont is, ha beállítom a nehézséget pro-ra, vagy egész távokat megyek van rá esély, h történik valami? Tudom, h nem egy roncsderbi, de ez így nem túl nagy élmény...

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- career mód, 50%-ra lett állítva a versenytáv, mert néha már az a 25-30 kör is dög unalom. Bejött már valakinek valaha a SC? Én egész szezon alatt nem láttam...még egy komolyabb kicsúszást sem...a törés reálra van állítva nem cosmetic-ra, és komolyan egyik versenyen sem volt semmi...