Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtemplar
csendes tag
Hello!
Most végeztem egy szezonnal, de pöttyet egyhangú a dolog. Intermed nehézségen -billenytyűzet van csak
- career mód, 50%-ra lett állítva a versenytáv, mert néha már az a 25-30 kör is dög unalom. Bejött már valakinek valaha a SC? Én egész szezon alatt nem láttam...még egy komolyabb kicsúszást sem...a törés reálra van állítva nem cosmetic-ra, és komolyan egyik versenyen sem volt semmi...
Rádión beszólnak nem egyszer, h az előttem haladónak defektje van, vigyázzak, de mégis megy mint a mérgezett egér, még a boxba sem megy ki előlem....WTF?
Most elkezdeném a köv. szezont is, ha beállítom a nehézséget pro-ra, vagy egész távokat megyek van rá esély, h történik valami? Tudom, h nem egy roncsderbi, de ez így nem túl nagy élmény...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest