Hirdetés
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
djtemplar
üzenetére
Nem minden a beállítás hiánya, alapba szartak eseményeket rakni bele!
Emlékszem, anno még az EA sportos F1 2000 is jobban meg volt oldva ebből a szempontból.
Voltak kicsúszások, technikai kiállások stb. itt szinte semmi.
Sőt, az egész futamon szinte zsinóron húzza a gép autóit, a bot sztem TT módba van rakva.
Se gumikopás, se benzin miatti lassulás, teljesen valósághűtlen!
A legszarabb viszont, mikor futam közbe kezd esni. Én szopjam ki az ujjamból, hogy mikor milyen gumi kell, és mikor kellene kiállnom, a gép meg végigmegy sokszor száraz gumival, mikor nekem már tapadásom sincs. Persze megoldja kevesebb cseréből is...
A multi része miatt veszi sztem mindenki, mert a single carrier szinte sokszor játszhatatlan.
-
karilla88
tag
válasz
djtemplar
üzenetére
Igen cosmetic azt jelenti h csak látszatra törik le a szárny és nem hat ki az autó viselkedésére

az sc-t is belehet állítani h legyen, motorhibásodásról nem tudok de a benyát simán kitudod fogyasztani ha sokáig mész rich-ben
am töltsd le a magyarítást innen:www.gocompete.hu és akkor jobban megtalálod a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- VR topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Abba is hagytam, mert - ahogy írtad - dögunalom volt...