Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Hétvégén lezajlott a ligákban a Koreai futam. Lassan közeledünk a 2. szezonunk vége felé, már csak 4 db. pálya, 4 db. hétvége. Aztán várjuk az október elejét...

Az időmérős tempóm Koreában sem volt fényes, így inkább a taktikára helyeztem a hangsúlyt és nem futottam mért kört, csupán gyakorló körökre mentem ki a boxból. Így 100%-os gumin tudtam indulni. A verseny eleje viszonylag jól is jött ki, és bár az első kerékcserétől a másodikig sok apró hibát vétettem, a ritmust nem találtam, a 3. etapomban jól és egyenletesen tudtam autózni. A 6. helyen értem be:
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest