Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az olvasottakhoz, hogy nekem tetszik a gém így látatlanban is. Igaz kipróbálni nem tudom, csak novemberben a teljes verziót. Mert úgyis meg fogom venni. Nem tehetek mást, mert egyszerűen szeretem az autósportot, azon belül az F1 főképp.
Azt, hogy nehéz vagy könnyű, rossz vagy jó nem tudom. De ha belegondoltok ebben a játékban lehet, hogy a 2012-es "fejlesztésű" autók vannak benne kis túlzással persze. Lehet igazából is minden pilóta hasonlókat gondol az autójáról, amikor a téli teszt első napján kihajt a pályára. -Szokni kell, ez más mint a tavalyi, vagy jól érzem magam az autóban, de még nem elég jó a tapadás.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest