Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
hermanyi #174 üzenetére
Nemtudom. Én még erre utaló videót nem láttam, de lehet, hogy én tévedek. Szerintem pc-n a beállítások függvénye lesz, tehát maxon látszódni fognak normálisan. Én idáig csak a konzolos verziókat láttam ott pedig nem csodálkozom, hogy nincs normális tükör hisz épp elég a csaffadt kis konzolnak feldolgozni az előtte lévő textúrákat nem még a mögötted jövőket is
Valami olyasmit olvastam, hogy idén nem egy sima konzol átiratot kapunk, hanem rendesen megdolgozzák pc-re is. Bár Codiéknál ezt sohasem tudni.
Demóval kapcsolatban is lesz egy kis félelmem, kiadják-nem lesz jó- majd azt mondják, hogy ezek csak a demo hiányosságai és majd kapunk egy második demot 8 gigában amiért pedig már fizetnünk kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest