- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Powerbank topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #304 üzenetére
Nekek mondjuk beterítené az egész asztalt a kormány
meg ahhoz jól jönne egy nagyobb monitor is már, csak akkor meg új vidkari is kéne a felbontás miatt, szóval még marad a 17-es egy jó darabig, nekem elég az 1280, 1024 után kiváló, annál feljebb max az ikonok lennének kisebbek, szerintem játékok alatt kisebb lenne a különbség.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #297 üzenetére
Hát az igaz hogy más kategória a grid és az f1, f1-be nyilván nem fogsz csúsztatva bevenni egy kanyart, meg ilyesmik. Én azért nem szeretném ha csont szimulátor lenne, szimulátort úgy se a rohadt jó grafikája miatt játszák, így ott nem számít hogy milyen részletes. Akinek meg van kormánya jó hogy hiányzik valami szimulátor mert akkor elmondhatná hogy volt értelme megvenni és nem csak porosodik, de ilyen gridhez dirthöz elég gampad is sőt bill is.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Igazi szimulátort már nem fognak csinálni, abba nincsen pénz, elég csak ránézni a dirt2-re, a te hasonlatoddal élve, annyi köze van a rallyhoz, mint trabantnak a porshehoz. Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó. Ami a gridbe van az teljesen jó, segítségek nélkül az is okozhat meglepetéseket.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Biztos nem ez volt a nehezebbik beállítás, nem volt szándéka csetleni botlani. Nem egy Senna kinézetű fickó ez. Esőben sem tud menni árkád beállítással, aztán meg direkt csapatta. Meg hogy a fenébe csúszna meg, ha egyszer csak simogatja a gépet, ami az aerodinamika miatt ragad mint 1 légypapír.
Hidd el nem lesz egy egyszerű menet! Csak kapcsolgasd ki majd a segítségeket, amit természetesen a fickó is használt, mert egyszer sem fékezte el magát! Annyira azért nem profi.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #214 üzenetére
Azért ne tévesszen meg senkit ez a sikán levágás füvön. Biztos nem volt pro sim-re állítva. Még jó hogy nem mivel a tesója meg egy riporter mit kezdtek volna ellene. Nem az volt a cél, hogy Lewis elhúzzon a picsába, sim beállításokkal a többiek az első kanyart nem tudták volna bevenni. Szerintem, szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest