Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Azért a száraz pályán, mikor a 2 körén füvön rázón keresztül előzött minden rezzenés nélkül, az eléggé lehangoló.. Mármint annak aki a sim-et kedveli.
(#294) BalaNce87:
A grid jó játék, szeretem, de ha ennek olyan irányítása lesz, akkor sokat nem lesz a gépemen. Oda tök jó, sokat lehet vele szórakozni, de valahogy F1-nél nem tudom azt elképzelni.
És azért nem egészen ugyan az, mint real autót vezetni. Nemtudom, neked hány F1 autó parkol a garázsodban?
Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.
Nekem sincs itthon félmillkás cocpit építve, csak sokkal jobb, ha vezetés közben az a kocsi úgy csúszik meg, mint a valóságban, nem azt kell tanulni 2 hétig, hogy hogy lehet jól vezetni, és nekünk alkalmazkodni hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.