- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Akciókamerák
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
Há

A táp csati nagy szívás én is sokat szentségeltem, de ugyebár nem véletlen volt olcsóbb az albacomp, ezt leszámítva meg az ata udma66-os vezérlőt félretéve ugyan olyan mint a notebook.hu-n clevo m40ea néven vásárolt masina! szerencsére két notim van így villám gyorsan átcseréltem a tápokat, a réginek jobb a csatlakozója!
A hűtésről csak annyit, hogy már készül a kűlső mobil vizhűttés a notira arra az esetekre ha 24órás partyra mennék! Szerencsés hogy a video, proci fedele külön-külön levehető, cserélhető, már megrendeltem a csere fedeleket, bele lessz szerkesztve a réztömbb amik a hűttőbordákra lesznek felszorítva, így megmarad az eredeti hűttés is, de gyors csatikkal bármikor ráköthető lessz egy külső hűttő egység! ha beválik linkelek majd rola képeket!
Sajnos a specko alkatrészek beszerzése macerás és időigényes, igy még nemtudom mikor lessz lehetőségem élesben tesztelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest