Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
értettük mit akartál mondani, csak nem volt értelme annak, amit írtál...

amúgy bizonyos szempontból egyetértek veled, más szempontból viszont ellent kell hogy mondjak.
egy sony vagy ibm, esetleg dell notebook valóban elképesztő drága, különösen azonos felszereltséggel. ellenben az asus-t nem találom kimondottan drágának, a tőlünk nyugatabbra kimondottan népszerű acer notik pedig egyenesen olcsóbbak (az más kérdés, hogy szerintem kimondottan csúnyák...). jó tudom, kinek a pap, kinek jenna jameson, nekem speciel nem hiszem, hogy szükségem lenne egy x700-asra, ergo nem szívesen fizetek érte többet. a másik gondom a clevo-val az operációs rendszer és a wlan hiánya, amit már kitárgyaltunk korábban, viszont ezekkel az m400a már 407k, 375-ért pedig akár toshibát is kapok (satellite m30x-xxx), a különbség pedig csupán a vga. fusi-ról nem is beszélve, bár az ezzel partiban lévő m1425-ös amilot még nem láttam a notebook.hu-n, máshol márc végére ígérik, és br 345k körül van, ami kimondottan olcsó. szintén csak a vga a különbség. ez rögtön 4 nem gyenge márka, ami számomra kedvezőbb ajánlat, mint a clevo m400a. bizonyos szempontbl ez talán túl jó nekem, én mindenesetre 350-nél húztam meg a virtuális határt, ebbe szeretnék beleférni. valamennyire rugalmas vagyok, de 400-ról már szó sem lehet...
ezzel együtt biztos jó noti ennyi pénzért, de azért nem egyedülálló.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Synology NAS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest