Hirdetés
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
értettük mit akartál mondani, csak nem volt értelme annak, amit írtál...

amúgy bizonyos szempontból egyetértek veled, más szempontból viszont ellent kell hogy mondjak.
egy sony vagy ibm, esetleg dell notebook valóban elképesztő drága, különösen azonos felszereltséggel. ellenben az asus-t nem találom kimondottan drágának, a tőlünk nyugatabbra kimondottan népszerű acer notik pedig egyenesen olcsóbbak (az más kérdés, hogy szerintem kimondottan csúnyák...). jó tudom, kinek a pap, kinek jenna jameson, nekem speciel nem hiszem, hogy szükségem lenne egy x700-asra, ergo nem szívesen fizetek érte többet. a másik gondom a clevo-val az operációs rendszer és a wlan hiánya, amit már kitárgyaltunk korábban, viszont ezekkel az m400a már 407k, 375-ért pedig akár toshibát is kapok (satellite m30x-xxx), a különbség pedig csupán a vga. fusi-ról nem is beszélve, bár az ezzel partiban lévő m1425-ös amilot még nem láttam a notebook.hu-n, máshol márc végére ígérik, és br 345k körül van, ami kimondottan olcsó. szintén csak a vga a különbség. ez rögtön 4 nem gyenge márka, ami számomra kedvezőbb ajánlat, mint a clevo m400a. bizonyos szempontbl ez talán túl jó nekem, én mindenesetre 350-nél húztam meg a virtuális határt, ebbe szeretnék beleférni. valamennyire rugalmas vagyok, de 400-ról már szó sem lehet...
ezzel együtt biztos jó noti ennyi pénzért, de azért nem egyedülálló.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
- 8. generácios HP mini PC - windows 11 kompatibilis
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest