- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
értettük mit akartál mondani, csak nem volt értelme annak, amit írtál...

amúgy bizonyos szempontból egyetértek veled, más szempontból viszont ellent kell hogy mondjak.
egy sony vagy ibm, esetleg dell notebook valóban elképesztő drága, különösen azonos felszereltséggel. ellenben az asus-t nem találom kimondottan drágának, a tőlünk nyugatabbra kimondottan népszerű acer notik pedig egyenesen olcsóbbak (az más kérdés, hogy szerintem kimondottan csúnyák...). jó tudom, kinek a pap, kinek jenna jameson, nekem speciel nem hiszem, hogy szükségem lenne egy x700-asra, ergo nem szívesen fizetek érte többet. a másik gondom a clevo-val az operációs rendszer és a wlan hiánya, amit már kitárgyaltunk korábban, viszont ezekkel az m400a már 407k, 375-ért pedig akár toshibát is kapok (satellite m30x-xxx), a különbség pedig csupán a vga. fusi-ról nem is beszélve, bár az ezzel partiban lévő m1425-ös amilot még nem láttam a notebook.hu-n, máshol márc végére ígérik, és br 345k körül van, ami kimondottan olcsó. szintén csak a vga a különbség. ez rögtön 4 nem gyenge márka, ami számomra kedvezőbb ajánlat, mint a clevo m400a. bizonyos szempontbl ez talán túl jó nekem, én mindenesetre 350-nél húztam meg a virtuális határt, ebbe szeretnék beleférni. valamennyire rugalmas vagyok, de 400-ról már szó sem lehet...
ezzel együtt biztos jó noti ennyi pénzért, de azért nem egyedülálló.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest