Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonyiszabi
csendes tag
Sziasztok!
A problémáim a következők:
1. Amikor tök új volt a noti, akkor is csak 1,5 órát bírt akksiról, ami szerintem nagyon harmatos... Ami érdekes, hogy teljesen mindegy mennyire van terhelve, akkor is ennyi az aksi idő. A Windows-ban természetesen Portable/laptop van megadva power scheme-nek.
A proci órajel rendesen változik a terhelés függvényében, ezt megnézem Rightmark-kal. A tippem az, hogy a videókártya zabálja le az aksit. Érdekes módon pl. nem találom az ATI Powerplay beállításokat sehol. Az 5.8-as Mobility Radeon driver van fenn. A Centrino Hardware Control javított valamit a helyzeten, azzal hogy downclock-oltam a X700-at, de azért ez így nem jó
2. A noti VGA kimenetét rákötöttem egy CRT monitorra és ocsmány, életlen képe van 60 Hz felett (az biztos, hogy nem a monitorral van a baj, mert az remek különben...) Tudtok specifikációt, arra vonatkozóan, hogy mit kéne tudnia a VGA kimenetnek? Mert én sajnos nem találtam, és ez nagyon bosszant, mert muszáj lenne használnom...
A VGA kimenet mellesleg nagyon forró tud lenni, szinte süt néha, nem hiszem, hogy ez így jó... A videókártya hűtését nem sikerült jól megoldani a Clevo-nak..
3. Ez valószínű egyedi hiba nálam, de lehet hogy másnak is van/volt. Valami kontakthibára gyanakszom, mert időnként mintha egy kék pixelekből álló, többé-kevésbé áttetsző layer kerülne a TFT-re! Biztos hogy nem XP függő, mert DOS-ban, Linux-ban is előjön, és hát mondanom se kell mennyire bosszantó, mert csak néha jön elő aztán váltózó idő múlva megint jó a kép.
Amúgy a noti teljesítményével meg vagyok elégedve, csak ezek a dolgok elrontják a szájízemet.
Ha valamelyik problémámban tudtok segíteni, azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC - I9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs