Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hawaiian

csendes tag

válasz torma99 #373 üzenetére

Hello!

Ennek a külső monitoros hülyeségnek semmi köze ahhoz, hogy a gép milyen gyártányú. Ez az ATI kártya, ill. driverének a problémája.
    Ugyanilyen szívás van a Mobil 9700-asokkal is. És még akkor is, ha a az IBM, DELL stb gyármányú. Mellesleg nekem az asztali X800-asomon is szívás a multimonitoros vezérlés korrekt beállítása.
    A kezeim között már megforcult néhány DELL, IMB noti úgy, hogy tartós jasználatban volt a családban. Na azoktól se kell seggre esni. A mostani T41-es Thinkpadomnak is tök szar pl a DVD/CDRW drive-ja. Szinte semmit nem olvas normálisan, és a gyári DVD-kkel is döcög.
    Ezzel szemben az M400a-mmal semmi gondom nem volt eddig.
    Ami gyenge pontja szerintem az a háza. ( a belső alkatrészei szerintem megállják bármilyen összehasonításban a helyüket)
    Kicsit cikis lehet a festett műanyag ház tartós használat esetén. Egy ismerősőmnek a műanyag clevo háza 2 év alatt szarrá repedezett. (valószínű a hőtágulástól), és a display tartó műanyag elemek közül is egy eltört a forgástengelynél. És természetesen a billentyűzet alatti részen teljesen lekopott a ''zománc'' a felszínéről. Na én inkább ettől tartok. Ugyanis pl a Thinkpadnál nincs festés a házon és a display tartó rész fémből van. Nem is melegszik annyira, így a hőtágulás miatti mikrorepedések sem képződnek annyira.
    Azért azt megjegyezném, hogy az a bizonyos Clevo gép asztali P4-es procit tartalmazott és lényegesen intenzívebben melegedett, mint egy m400a.
    Ezt leszámítva a ház kísértetisesen hasonlít az m400a-jéra.
    Mondjuk abban csak 1 CPU hűtő venti volt, szemben az m400a 2 db ventijével.
    Inkább ez azoknak lehet érdekes, akik 7200rpm-es HDD-vel rendelkeznek, és ebből kifolyólag jobban melegszik a ház is.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák