Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz Rossi #1185 üzenetére

Olyannyira, hogy találtam itt a PH-n hirdetést 2GHz Dothan M procikról, pont ami nekem is kellene 25-ért(!!!), de sajnos elég régi (tavalyi), ennek megfelelően nem is jelentkezik a feladója.

És az a pár100 MHz megéri a pénzét?

Namost egyrészt nem lenne az olyan sok plusz pénz! Ha megnézed itt a PH-n az 1.7-es procikat adják 30-ért(!!!). Mondjuk az más kérdés, hogy ki veszi meg, mivel Dothan-okban nem nagyon vannak szerelve gépek ez alatt, amennyire tudom, ez a legalja, szóval downgrade-re lehetne jó esetleg... Naszóval a lényeg, hogy az 1.7 proci és a 2.1 közötti különbözet árban nem nagy, ha valaki esetleg beszámítja. Én pl. azzal próbálkoztam mostanában, hogy akiknél láttam, hogy Clevo-t, vagy ilyesmi notit adnak el pont ilyen procival, ami nekem kellene, azoknál próbálkoztam, hogy esetleg nem-e cserélnénk el a procit, ő betenné az enyémet a gépbe, azzal adná el, én meg persze a különbözetet kifizetném, szóval ő sem jár rosszul...annyira. :)

Másrészről pedig az a pár 100MHz nagyonis sokat számít ha pl. olyan feladat van, amit pl. nekem mostanában meg kell oldanom, hogy 2 flash editor és 1 video editor egyszerre kéne, hogy fusson normálisan és még dolgozniuk is kellene (preview és egyebek).

Most külön ezért be kell ruháznom egy desktop-ra a 350k-s gépem mellett...szerinted ez jobban megéri?...De sajnos muszáj, mert a projektet meg kell csinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák