Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Nem védem a Clevo-t, nem védem magunkat sem - ha ezt tetszett kiolvasni, akkor goto1

. Nem áll érdekemben , hülye sem vagyok, mert a hitelesség többet ér. Érdekes, hogy amikor a Sony topikban fikáztam a Sony-t, ott az volt a baj.....
A kollégám gépében 256-os vga van, ha a géped valóban azt produkálja, amit írtál, akkor az hiba, ami javítható.
Az ajánlatomat megismétlem, jövő hét szerdáig tudsz vele élni, utána viszont egy kicsit bonyolultabb lesz, mert japánban leszek almost két hétig. Ha viszont az új gép beszerzését választod, akkor legyen úgy, de ne várd hogy erről is véleményt formáljak
ps.: Az arány 70-30 bp javára. Szerintem a vidékiek többsége a szervizhálózat lefedetlensége miatt kerüli a márkát. de ha valaki mégis megveszi, ámbátor hiba esetén nem javítatja ki a hisználhatlan gépét...khm. hát ez sem egy tipikus gondolkodás....
futár meg ugye ilyenkor is van...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Microsoft Edge
- Gran Turismo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Fehér GAMER PC Ryzen 5 7600 / RTX 3070 / 32GB DDR5 (GARIS, prémium build)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest