-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
- sima, egyszeru, sallangoktol mentes LAN-to-LAN IPSec.
Itt a tunel nelkuli crypto mapisra gondolsz? Ja.
- IPSec VPN kliens
Ez a vpn cliens szoftveres? Amikor kell egy progi winre es betud jelentkezni a user a corporate networkba?
Cisco VPN Client
- SSL VPN kliens
Ez a bongeszos https szerver nezegetos.
Nem a böngészős HTTPS a WebVPN. Ez SSL alapon megy, de van hozzá kliens. Cisco AnyConnect
DMVPN. Na ez a kedvencem
VTI,DVTI? Lattal mar ilyet. Ezeknek a konfigja eleg puritan de megy rendesen.
Talán. Egyszer már láttam ilyet a vizsgán kívül is.Meg 2 kerdes:
1. A recoursive routing ellen mit tudok csinalni a static routingen kivul? Probaltam tobb routing protokollal es redistribucioval is - ospf megy a tunellen eigrp a routereken - de neha feltunik, neha nem. Tegnap egyszer sem talalkoztam vele, de tegnap elott allandoan bontott/felhozta a szomszedsagot.
Erre majd valaki CCNP válaszol. Talán majd a CCNA Wireless után foglalkozom a CCNP R&S-sel és benne a dinamikus routinggal.
2. DVTI-nel es NHRP- nel gyakran elofordul, hogy a 3 spokebol 2 beregisztralodik, de eggyel nem tud kapcsolatot csinalni a HUB. A hibauzi szerint key mismatch van, de nincs, asszonnyal is atnezettem, de nem vett eszre elgepelest. Aggodjak, vagy csak sima GNS3 hiba? 3725-s routereket hasznalok 12.4-es ios-sel.
Szerintem az egyik key végén lesz egy space.
GET_VPN
Passz. Majd mingyá összerakok valami GET VPN-t itt GNS3-ban, de nekem teljesen jól ment.
Igaz én nem turbóztam fel a biztonságot, meg nem akartam sok CPU-t sem fogyasztani, úgyhogy des/md5 kombinációval szórakoztam végig, mert labba minek több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest