Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
ENCC passed.
Átmentem, ami nagyon meglepő, mert 99%-ig biztos voltam benne hogy megbuktam. A százalékokat figyelembe véve nem sokon múlt (pontos pontszámot meg már ugye nem közölnek, de majd megnézem a CCIE portálon később mert ott látszik).
A felkészüléshez a Cisco U-t használtam, ami egyébként használható tudást ad a témában. A probléma, hogy a vizsgának köze nincs hozzá, rengeteg SD-WAN policy és routing kérdés van.
Azért tudtam átmenni mert (azon kívül hogy nagy mákom volt) ezekben van pici gyakorlatom annak ellenére, hogy nem erre készültem hanem a cloud-os témákra.
Teljes agylövés van a Cisco-nál az utóbbi időben a vizsgáknál, köze nincs a tananyagnak, blueprint-nek a vizsgához. A Meraki-nál is szívtam a fogam a kérdéseken, de ez… A felénél úgy voltam hogy ez nem lesz meg és az első vizsga amit nem fogok újra megpróbálni mert értelmetlen vele foglalkozni. A DevNet-esen is megbuktam anno de az korrekt vizsga volt és tudtam hogy át lehet menni alapos felkészüléssel, de ez nagy csalódás. Nem ajánlom senkinek. Tele van typoval, pixeles ábrákkal. 300 USD-ért azért ez elkeserítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok