Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ripper17

tag

válasz FecoGee #16174 üzenetére

Alapvetően de. De ezt fel lehet oldani cégszinten is (nálunk átlag 3 havonta vannak "csapatépítők" + azért hetente engineering meeting, ami sokszor on-site), egyénileg is. Én a reggeli utazási idő helyett mindig sétálok egyet a közelben csak úgy random valamelyik közeli parkban. Ebédelni is sokszor elgurulok bicajjal valahova, közelben lakó barátaimmal vagy volt kollegákkal, akikkel jobb a viszonyom (előző munkahelyem pár utcára van és náluk be kell járni). Délután a nagy tömeg előtt már odaérek edzésre, ahol félig-meddig csoportos edzés lévén pótolom a szocializációs igényem...ami nagyon bedarál az az, amikor egész hétre "dobozos" kaját rendelek, akkor tényleg minden nap szinte egyforma, mint valami börtönben. :D

Ahogy Cyber_Bird írja, nekem se hiányoznak a napi irodai smalltalk és a kapcsolódó pótcselekvések, a kötelező "bratyizások", a "jófejségből csináld már meg a munkám" időrablások. Szóval ami Magyarországon alapvető elvárás akkor is, ha az illetőnek sem a munkához való attitűdjével, sem az egyéni értékrendjével nem tudsz azonosulni.

Összességében a stressz szintem is alacsonyabb + jobban elválasztódik a munkám a magánélettől így, hogy a megfelelő, munkatársi távolságot "beállította" a COVID.

Új hozzászólás Aktív témák