Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
Megálljunk egy pillanatra. Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről? Csak azért mert az a trend, hogy egy munkahelyet szidni kell, nekem is be kellene állnom a sorba?
Én személy szerint az IBMnek nagyon sokat köszönhetek, egy nyugodt munkakörnyezetet teremt az alkalmazottai számára, ahol szerintem remek dolog dolgozni. Nincs nagy stressz, lehetetlen elvárások, váratlan, kiszámítatlan munkák, ellenben tiszteletben tartják a szabadságot, elmondhatod a véleményedet és korrektül fizetnek. Vannak dolgok, amikkel nem értek egyet, de ahhoz képest, amit ad, csak mondvacsinált hiányosságokat tudnék felhozni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem és el tudom fogadni, ha valaki másképpen vélekedik, de én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti."De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mercedes topic
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Elektromos autók - motorok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok