- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
Megálljunk egy pillanatra. Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről? Csak azért mert az a trend, hogy egy munkahelyet szidni kell, nekem is be kellene állnom a sorba?
Én személy szerint az IBMnek nagyon sokat köszönhetek, egy nyugodt munkakörnyezetet teremt az alkalmazottai számára, ahol szerintem remek dolog dolgozni. Nincs nagy stressz, lehetetlen elvárások, váratlan, kiszámítatlan munkák, ellenben tiszteletben tartják a szabadságot, elmondhatod a véleményedet és korrektül fizetnek. Vannak dolgok, amikkel nem értek egyet, de ahhoz képest, amit ad, csak mondvacsinált hiányosságokat tudnék felhozni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem és el tudom fogadni, ha valaki másképpen vélekedik, de én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti."De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest