-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
kenwood #15417 üzenetére
Igazabol az egyetlen oka, hogy komolyabb halozati pozicional egyaltalan szoba johet valaki diploma nelkul, a munkaerohiany.
meg szerencse, h en nem csak ezt tapasztalom/hallom.
ismerek Architecht csavot, aki 15 ev alatt jutott el arra a szintre, egyetemnel, ITs diploma nelkul pl. meg jopar seniort, 10+ ev xpvel, diploma nelkul.ahogy en vallom/latnam: elony, de nem feltetel. bar nem vagyok erre ralato HR-es, de szakmai tapasztalattal sztem siman el lehet jutni arra a szintre, amire egy diplomas (korabban kerestem, nem is nagyon talaltam kifejezetten networking-orientalt kepzest, talan Londonban csak) persze, nem 2 ev alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest