Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
tutitibi
üzenetére
hát azért ezt pontosítanám: van álhálózat, szerintem arra gondoltál, hogy az alhálózati mask megadása nem olyan macera, mint az IPv4-nél. Ugye itt prefix-et+subnet length-et adunk meg
(Tudom, hogy te is tudod mindezt, csak ha valaki idetéved és beleolvas, akkor ne vonjon le téves következtetéseket).
Ha akarod (és néha azért akarhatod) akkor itt is lehet címfordítás, sőt van NAT64 is ami a két protocol között végez címfordítást (IPv4 to IPv6). A lényeg viszont az, hogy amíg az IPv4-nél kényszerűen együtt élünk a NAT-tal (PAT-tal) addig az IPv6 esetén nem feltétlenül van rá szükségünk.Hasonlóan nem kell hagyományos DHCP szerver sem az IPv6 működéséhez. A címek kiadása lehet sokkal egyszerűbb IPv6 esetén, mint IPv4 esetén.
Én úgy tudom, hogy a Föld felszínét borító valamennyi atomra jutna külön IPv6 cím, de bevallom nem számoltam utána

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

FecoGee
crok