Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz FecoGee #10297 üzenetére

Hát persze, sőt, ügyel a mutual redistribution-re is és az unintentional load sharing elkerülésére is természetesen, hooogyne.. =) A másik bullshit az automatizáció: nem mindegy hogy te, mint tapasztalt hálózatos mit értesz automatizáció alatt és mit ért egy programozó automatizáció alatt.. főleg amíg olyanok írják mint akik az LMS-t vagy a Prime Infrastructure-t írják.. Pffff.. én a régi iskola híve vagyok: csináld úgy bolondbiztosra hogy stabil elemeket használsz - never fails. Az ügyfél az SLA-ért fizet, márpedig a legfájóbb a kiesés. Szép meg jól hangzik ez a sok Cisco blablacloud blablaplatform de mennnnnnyi-mennyi dolog kikopott meg meg se maradt az emberekben. A Cisco (mint említettem) az ügyfeleit használja tesztnyúlnak, márpedig ez azt hozza magával hogy a bleeding edge technológák összes betegségét a felhasználókon keresztül fogják megtudni.. az kezelés alatt pedig az ügyfél pénzt te meg a reputációdat veszted el. [Szerk:] Ahogy Fecogee is mondta a Cisco a saját hyperhipe-olt rendezvényét *se* a hirdetett/árult hyperhipe-olt technológiájával nyomta le =) Nekem ez jel =)

Új hozzászólás Aktív témák