-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #10297 üzenetére
Hát persze, sőt, ügyel a mutual redistribution-re is és az unintentional load sharing elkerülésére is természetesen, hooogyne.. =) A másik bullshit az automatizáció: nem mindegy hogy te, mint tapasztalt hálózatos mit értesz automatizáció alatt és mit ért egy programozó automatizáció alatt.. főleg amíg olyanok írják mint akik az LMS-t vagy a Prime Infrastructure-t írják.. Pffff.. én a régi iskola híve vagyok: csináld úgy bolondbiztosra hogy stabil elemeket használsz - never fails. Az ügyfél az SLA-ért fizet, márpedig a legfájóbb a kiesés. Szép meg jól hangzik ez a sok Cisco blablacloud blablaplatform de mennnnnnyi-mennyi dolog kikopott meg meg se maradt az emberekben. A Cisco (mint említettem) az ügyfeleit használja tesztnyúlnak, márpedig ez azt hozza magával hogy a bleeding edge technológák összes betegségét a felhasználókon keresztül fogják megtudni.. az kezelés alatt pedig az ügyfél pénzt te meg a reputációdat veszted el. [Szerk:] Ahogy Fecogee is mondta a Cisco a saját hyperhipe-olt rendezvényét *se* a hirdetett/árult hyperhipe-olt technológiájával nyomta le =) Nekem ez jel =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest