-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az nvidia frissítések keresésénél ne jelezzen be állandóan a Comodo? Vagy olyan fájl fut, hogy updatus.véletlenszém_runasuser.exe vagy DAO.véletlenszám. exe. Hiába pipálom be, hogy megbízható az alkalmazás, ha a szám megváltozik a fájlnévben, ugyanúgy előjön a figyelmeztető ablak. Elég zavaró mondjuk filmnézés közben, de egyébként is elég gyakori.
-
Jofi81
őstag
Telepítés után kikapcsol a Windows tűzfal, vagy manuálisan kell leállítanom? (8.1)
-
Jofi81
őstag
Nem is hallottam még a CIS-ről. A tűzfalukat használtam régen, nagyon jó volt, csak gondja volt a uTorrent-tel... Lehet, hogy ennek is adok egy esélyt, ha már teljesen ingyenes, bár nem tudom, hogy a NOD-ot érdemes-e lecserélnem erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest