- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
A cist lehet használni windows xp ,AMD Athlon 64 3500+,1,5GB ramon úgy hogy nem terheli le a gépet?
-
Pityu.
nagyúr
A comodo internet security jó cucc?Most windows 8.1 et raktam felés akarok rá jó kis védelmet eddig windows 7 esen comodo firewallt és avast freet használtam,de most azt mondták érdemeseb lenne felrakni az internet securityt mert abban minden együtt van,csak kérdés a comodonak milyen a vírusírtója,mert ugye a tűzfalát már ismerem,meg hogy így kompletten mennyire terheli le a rendszer?
-
Pityu.
nagyúr
comodo firewall ban meg lehet csinálni hogy ugye az elején mikor jó pár alkalmazás engedélyt kér amik már engedélyezve vannak nullázzam a listát és újból csináljam az egészet?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
blattida #7670 üzenetére
Nem én a free comodo firewalt raktam fel tehát csak a tűzfalat
Hol láttad a super anti spywarét most nézem hogy a malwarebytes anti maleware is fut pedig azt nem használom csak néha ellenőrzöm a rendszer vele mint a super anti spywarével ezeket azért használom mert volt hogy ezek találtak meg kártevőt.Valahogy be lehet őket állítani hogy csak akkor jelenjenek meg ha elindítom őket mert amúgy nem futnak aktívan vagyis eddig nem láttam
Ja amúgy mondom firefox,thunderbírd,temp ezek mind át vannak helyezve hdd re tehát a firefox nagy írása a hdd re kell hogy menjen nem?
-
Pityu.
nagyúr
Comodo firewall ír valamennyit az ssd re?
-
Pityu.
nagyúr
Hát kipróbáltam a comodo ice dragont de a kis külsőségeken kívül szinte semmi külömbséget nem találtam a firefox és e között még a menü is ugyan úgy néz ki
-
Pityu.
nagyúr
válasz
BigManus #7594 üzenetére
Tehát akkor ez nem veszélyes azt mondod?Csak abból kalkuláltam ki hogy írta hogy warning,gondolom ez a tűzfal hatékonyabb mint a windows 7 é,ezt még most használom elősször
A böngészőhöz meg azt írja danger gondolom a cookik miatt a windows 7 tűzfalánál is azt írta volna vajon?az ellen lehet valamit tenni?
-
Pityu.
nagyúr
Na kikapcsoltam a portok láthatóságát és jó lett az eredmény,de máshol is próbáltam tesztelni
ezt nem értem mert ezen az oldalon mintha azt írná hogy a 135, 137, 138, 139 port nyitva van
Itt meg a többi teszten ezek a portok is zárva vannak hogy lehet ez?
és itt van egy eredmény a comodo lake tetst el ez jó?Két piros jelzést kaptam.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom jó helyre írok e de olyan problémám van telepítettem a comodo firewallt de sehogy sem találom benne a beállításokat,olvastam egy cikket azt hittem ugyan úgy néz ki a kezelőfelülete de valahogy nem,vagy ez újabb verzió?
cikk
[link]nállam a firewall
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest