- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eax1650
aktív tag
válasz
blattida #9606 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Vissza kell raknom és akkor tudom majd megnézni!
Amúgy semmilyen akadályt nem észlelek, sem hálózatban, sem egyéb működésben.
Mélyebb hibára gondoltam! Lehet nem is kellett volna újra rakni!
Bár ez mégis csak egy friss rendszer újra! De döbbenet a kb. 800 Mb idáigi frissítés!
Igaz most ez egyszerre jön. -
eax1650
aktív tag
válasz
olivera88 #9604 üzenetére
Én is egy régivel kezdtem, ami a D meghajtómon volt még korábbról. Ez frissült a legújabbra folyamatosan ikonostól adatbázisostól. Kikerülhetetlen?! Az már biztos, hogy a 2 nappal ezelőtti, legutolsó tette be a kaput. Nagyon megszoktam és bíztam benne! Talán van valami szabály, amit ismerni kéne!
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
A minap újra raktam a 11-ben a laposon a vele vásárolt Home Premiumot. Tulképpen semmi más baja nem volt, mint az, hogy a Feladatkezelő - vagy két hónapja - leállt, vagy el sem indult! Crtl+alt+del nem indította, csak a Feladatkezelő leállt üzenetet kaptam! Több helyen is azt olvastam, hogy vírus okozhatja. Gondoltam, talán amúgy is itt az ideje újra rakni! Home föl, majd Comodo ( jó pár éve ezt használom) utána internet, stb.. Egy darabig minden jól ment, ám néhány frissítés után (Os, comodo) ugyan úgy a fenti üzenet fogadott! 3x raktam újra az egészet, de hiába! Negyedszerre Win Premium ment fel, de ott is ez a hiba egy idő után! No nem szaporítom! Eltávolítottam a Comodo-t és láss csodát minden rendben van!!! Most a NOD figyel. Nem találtam a Comodo-ban erre vonatkozó beállítást (csak egy eccerű felhasználó vagyok)! Ja! És a hab az, hogy másik két asztali gépen meg nincs ilyen gond! Mit kellene át/be/le állítani?
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Egy véletlen törlés miatt rendszer-visszaállítást kellett csinálnom kb. egy hónappal ezelőtti időpontra.
Minden rendben is lenne, kivéve a Comodo-t! Kéri telepítsem újra! Nem sikerül, mert az előzőt előbb el kell távolítani - mondja. Kitörlöm minden fellelhető helyről, regeditben is! Kivéve 5 vagy 6 nem eltávolítható bejegyzést. Telepíteném újra, de megáll: az előzőt előbb el kell távolítani. Eljátszom újra és újra a fentieket. Többszöri ellenőrzés után sem találok semmi ráutalót, de megint leáll a telepítés.
Régóta használom, megszoktam, most meg nem sikerül vissza rakni!
Win 7 Ultimate van fent.Mi a megoldás? Segítséget kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest