-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
olivera88 #9463 üzenetére
Az uj verzió(registrar registry manager) a 7.70 es valamiért hibásan működött nálam is,kijelöltem törlésre a dolgokat,jobb klikk az egérrel,így szoktam kijelölni az összes sort,törli,aztán megint lefutatom a keresést és ott vannak a bejegyzések,ezért kerestem egy régebbi verziót,7.60 as, ez jól működik,nem tudom hol találtam,de nem volt egyszerű,mert már minden oldal az ujat dobja ki.Amiket leírtam feljebb próbáltad már?Azt is meg lehet próbálni hogy csinál az ember egy diagnosztikát a cis -el,lehet kijavítja a hibás eltávolítást,és utána le lehet szedni rendesen.A mappák törlésénél ha valamelyik hivatkozik arra hogy egy folyamat használja,meg lehet próbálni a feladat kezelőben kézzel kilőni a folymatot,hátha engedi,és utána törölni a mappákat.Több tippem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest