Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
olivera88 #9463 üzenetére
Az uj verzió(registrar registry manager) a 7.70 es valamiért hibásan működött nálam is,kijelöltem törlésre a dolgokat,jobb klikk az egérrel,így szoktam kijelölni az összes sort,törli,aztán megint lefutatom a keresést és ott vannak a bejegyzések,ezért kerestem egy régebbi verziót,7.60 as, ez jól működik,nem tudom hol találtam,de nem volt egyszerű,mert már minden oldal az ujat dobja ki.Amiket leírtam feljebb próbáltad már?Azt is meg lehet próbálni hogy csinál az ember egy diagnosztikát a cis -el,lehet kijavítja a hibás eltávolítást,és utána le lehet szedni rendesen.A mappák törlésénél ha valamelyik hivatkozik arra hogy egy folyamat használja,meg lehet próbálni a feladat kezelőben kézzel kilőni a folymatot,hátha engedi,és utána törölni a mappákat.Több tippem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest