- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
Évek óta CIS-t használtam, most épp Kaspersky IS van fent (6havi promo) és az az igazság, hogy átlag napi szinten ez is ugyan annyit kínozza az SSD-mint a CIS tette, sőt míg ki nem kapcsoltam az idle scant addig 3* annyit írt/nap az SSD-re. CIS-nél sokat csökkentett az íráson, hogy kikapcsoltam blattida tanácsára a tömörített fájlok kitömörítését az összes vizsgálat esetében.
-
Addel
senior tag
válasz
olivera88 #9804 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor ír sokat, ha tömörített fájlokat vizsgál és azokat kitömöríti temp-be, emiatt nálam az ütemezés ki is van kapcsolva, mert egy teljes vizsgálatnál ~25-30GB ír az SSD-re.
Mondjuk azt jobb lenne ilyenkor, ha rendelkezésre áll elég memória(mint pl. nálam 16GB), csak abban dolgozna, de majd egyszer talán eljutunk ide is. -
Addel
senior tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a CIS rendesen elindul (néztem feladatkezelőben), de a system tray-n nem mindig jelenik meg az ikonja ?
-
Addel
senior tag
Szisztok
Ideírom háta valaki belefut ugyanebbe a problémába.
Comodo tűzfal+NFS (Network File System) az istennek se akart menni, akármit állítgattam, de végül csak rájöttem.
A tűzfal beállításoknál Advanced fülön "Block Fragmented IP datagrams" (Töredezett IP adatfolyam tiltása) kikapcsolása megoldotta a problémám. Igy már nem blokkolja a tűzfal az NFS forgalmat. -
Addel
senior tag
Sziasztok.
A Comodo Internet Security antivírus része mennyire számít megbízhatónak, nem találtam egyetlen tesztet se amiben szerepelne ?
Menyire fogja jobban vagy kevésbé a gépet mondjuk egy avirához vagy nod32-hőz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest