- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
Évek óta CIS-t használtam, most épp Kaspersky IS van fent (6havi promo) és az az igazság, hogy átlag napi szinten ez is ugyan annyit kínozza az SSD-mint a CIS tette, sőt míg ki nem kapcsoltam az idle scant addig 3* annyit írt/nap az SSD-re. CIS-nél sokat csökkentett az íráson, hogy kikapcsoltam blattida tanácsára a tömörített fájlok kitömörítését az összes vizsgálat esetében.
-
Addel
senior tag
válasz
olivera88 #9804 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor ír sokat, ha tömörített fájlokat vizsgál és azokat kitömöríti temp-be, emiatt nálam az ütemezés ki is van kapcsolva, mert egy teljes vizsgálatnál ~25-30GB ír az SSD-re.
Mondjuk azt jobb lenne ilyenkor, ha rendelkezésre áll elég memória(mint pl. nálam 16GB), csak abban dolgozna, de majd egyszer talán eljutunk ide is. -
Addel
senior tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a CIS rendesen elindul (néztem feladatkezelőben), de a system tray-n nem mindig jelenik meg az ikonja ?
-
Addel
senior tag
Szisztok
Ideírom háta valaki belefut ugyanebbe a problémába.
Comodo tűzfal+NFS (Network File System) az istennek se akart menni, akármit állítgattam, de végül csak rájöttem.
A tűzfal beállításoknál Advanced fülön "Block Fragmented IP datagrams" (Töredezett IP adatfolyam tiltása) kikapcsolása megoldotta a problémám. Igy már nem blokkolja a tűzfal az NFS forgalmat. -
Addel
senior tag
Sziasztok.
A Comodo Internet Security antivírus része mennyire számít megbízhatónak, nem találtam egyetlen tesztet se amiben szerepelne ?
Menyire fogja jobban vagy kevésbé a gépet mondjuk egy avirához vagy nod32-hőz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Steam Deck
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest