Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Ma történt velem egy tök fura dolog. A CIS Premium nem indult el magától a rendszer indításakor, még 20 perc múltán sem. Ezért elindítottam én parancsikonból és úgy már jó volt.
CCleaner-el megnéztem, hogy van-e autorun-ja és van...
Altatásból lett ébresztve a gép, ha számít valamit, a többi auto-start program, mint a skype, torrent, dropbox ment magától.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PS Plus előfizetések
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest