Új hozzászólás Aktív témák

• beleszólok

senior tag

Próbálgatom a CIS7-t, de pár dolog nagyon nem tetszik/vagy csak nem értem, hogy hogyan kellene működnie.
    Például: virtual desktop gombra kattintva annyira lefagy a frissen telepített, up to date állapotú win7, hogy még a shutdown sem fut le. Ki kell kapcsolni a gépet, ha újra akarom indítani.
    Jó, ez annyira nem izgat, nem igazán használnám, de valahol mégiscsak bosszantó - régi hiba, korábban is használtam Comodo-t, akkor is hasonló tapasztalatokat szereztem.

De... a tűzfalával nem boldogulok: régebben a tűzfalak úgy működtek, hogy az ismeretlen programokat nem engedték automatikusan a netre, utóbb meg volt olyan lehetőség, hogy minden csatlakozási kísérletet jelezzen. Na ilyet a CIS-ben nem találok. Vagy blokkol mindent vagy enged mindent. Az advanced settings-ben a "Do NOT show popup" elől kivettem a pipát. Hiába safe mode/custom ruleset, mindkettő átengedi pl. a samsung magiciant is, meg az általam írt python scripteket is (holott az application rules alól eltávolítottam mind a samsung programját, mind a python .exe-jét)

Új hozzászólás Aktív témák