Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Autosandboxnál elég zavaró (még mindig), hogy nem kérdez, csak szó nélkül berakja a számára nem megbízható programokat. Egyik nap az Intel Wifi kezelő programmal csinálta és miután betette hiába ürítettem a Sandboxot 2x is, akkor is bent maradt az adott fájl, KillSwitchben tudtam csak leállítani. Utána jó lett, de nem ez volt az első eset, ezért arra gondoltam mi lenne, ha kikapcsolnám a AutoSandboxot ?
Sandbox nélkül, ha valami nem megbízható, akkor a HIPS kérdezne, hogy engedélyezem-e a futtatást ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest