Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Autosandboxnál elég zavaró (még mindig), hogy nem kérdez, csak szó nélkül berakja a számára nem megbízható programokat. Egyik nap az Intel Wifi kezelő programmal csinálta és miután betette hiába ürítettem a Sandboxot 2x is, akkor is bent maradt az adott fájl, KillSwitchben tudtam csak leállítani. Utána jó lett, de nem ez volt az első eset, ezért arra gondoltam mi lenne, ha kikapcsolnám a AutoSandboxot ?
Sandbox nélkül, ha valami nem megbízható, akkor a HIPS kérdezne, hogy engedélyezem-e a futtatást ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest