Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fujifilm X
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- RAM topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8411 üzenetére
Biztonságosra van állítva. Proactive Security és minden alapbeállításon.(kivéve Auto sandbox Nem megbízhatón)
Olyan programokra kérdezett a HIPS már nem először, amikre az 5-ös verzióban nem szokott. Ilyen volt tegnap a HitmanPro és nem csak az indítófájlra kérdezett, hanem
még kb 6 féle folyamatra, hogy mi mihez akar hozzáférni. Az első pár kérdésnél még engedélyeztem és kértem jegyezze meg. Utána inkább kitöröltem a HIPS-ben a Hitman-re vonatkozó szabályokat, hogy a köv. indításnál az első kérdésnél már a megbízható alkalmazást válasszam, de többszöri indítás után sem kérdezett újra.
Valóban úgy viselkedik, mintha paranoidra lenne állítva.Most nézem egy másik gépen, amit még nem használok, Tanulón hagytam, durván sok program került a HIPS szabályokba. CCleaner, TC, Touchpad kezelő, Sandboxie, Firefox, Win rendszerfájlok stb...ezekhez mind Egyéni szabályt hozott létre. Ennyire más lenne 6-ban a HIPS, mint az 5-ben ? Ott is Biztonságosra van állítva és egyedül a Netlimiter-hez látok Egyedi szabályt 3 év alatt, a többi mind a Win rendszeralkalmazás, frissítő és a CIS.
Eddig jól kiigazodtam a CIS beállításokon, de most összezavarodtam.Tényleg jobb lenne, ha nem akarnám megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest