-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, használja e valaki a 6 -os verziót mobilos stickel? Már 3 laptopon néztem amiken fent van a 6 os és a jelenség a következő :
IP-t átjárót DNS-t megkapja a gép (kommunikáció is van a log szerint a dns -ekkel mondjuk a logban csak kimenő irányra van bejegyzés bedig minden szabályt töröltem és csináltam egy be/ki minden mehet és log) még sincs internet. Ha a tűzfal részét kikapcsolom a comodonak akkor sincs net és ez a leg boszantóbb. (Ezt 3 laptopon is csinálja amik több hálózaton is is használva vannak wifin / kábelen és jól működnek). Ha a comodo le van törölve rögtön van internet ... Hogy kell a stickhez beállítani, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Garmin topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest