Hirdetés
- 

PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

blattida

üzenetére
						Nem én a free comodo firewalt raktam fel tehát csak a tűzfalat
Hol láttad a super anti spywarét most nézem hogy a malwarebytes anti maleware is fut pedig azt nem használom csak néha ellenőrzöm a rendszer vele mint a super anti spywarével ezeket azért használom mert volt hogy ezek találtak meg kártevőt.Valahogy be lehet őket állítani hogy csak akkor jelenjenek meg ha elindítom őket mert amúgy nem futnak aktívan vagyis eddig nem láttam
Ja amúgy mondom firefox,thunderbírd,temp ezek mind át vannak helyezve hdd re tehát a firefox nagy írása a hdd re kell hogy menjen nem?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
 - Milyen videókártyát?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Futás, futópályák
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
 - Gumi és felni topik
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo E490 Notebook i7/16/500
 - Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő