- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #6855 üzenetére
Köszi a segítséget! Azt, hogy a böngésző mindig sandboxban fusson, hogy tudom beállítani? Mert egyszer el tudom indítani a CIS-ben, de én úgy szeretném, ha csak kattintanom kellene a tálcán a Chrome-ra és a CIS sandboxba tenné.
Most kipróbáltam, nyitottam egy új Chrome ablakot sandboxban és a CIS fő képernyőjén azt írja, hogy 0 alkalmazás fut jelenleg sandboxban. Ez miért van?
Ja és még valami, a sandboxban milyen jelentősége van a jogköröknek? Ha mondjuk csak valami részben limitált, akkor akár kárt is tehet a rendszerben? Vagy ami sandboxban van az semmit nem tehet az éles rendszerrel?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest