- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Dell asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Benne, mellette, és kivül rajta.
A Sandboxot most kikapcsoltam, mert : A LibreOffice 3.4.3-at vagy 4x kiválasztottam, hogy többet ne izolálja, hozzáadtam a Defense + eseményeknél a megbízható fájlokhoz, mégis bevágta a homokozóba.
A homokozó nélkül elvagyok. Persze bekapcsolhatnám a homokozót úgy, hogy az automatikus telepítő/ frissítő felismerés és sandboxon kívül helyezés be van kapcsolva, de akkor CLT-n nem éri el a 340 -et nálam.
Szóval homokozó nélkül marad, és így 340 -et ér el. Amúgy ha a CLT -t homokozóban futtatjuk mindig 340 -et ért el nálam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged