Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Tegnap kijött a 11-es chrome, azóta folyton sandboxba teszi valamiért a comodo... :F

A chrome.exe-t az online vizsgálaton biztonságosnak találja, de biztonság kedvéért kézileg is betettem a megbízható fileok közé, a google bent van a trusted vendorok között és mégis, folyton sandboxba teszi a comodo valamiért. Amikor feljön a kis ablak, hogy a sandboxba tette bepipálom, hogy ne izolálja többet, erre 1 percre rá újra sandboxolja. :W

Tegnap hosszú szenvedés után valahogy megértettem vele, hogy nem harap a chrome és onnantól békén hagyta, de ma kijött hozzá egy frissítés, azt feltettem és újra sandboxolja és nem tudom rávenni, hogy hagyja abba.

Ezelőtt sosem volt semmi gáz a chrommal, mindig simán ment, frissítések után is, szóval nem tudom mitől kattant be.

szerk: nah, most újra sikerült megértetnem vele, hogy ne fogja le a böngészőmet, de félek, hogy egy újabb frissítésnél megint be fog halni, szóval jó lenne rájönni mi a baja, mert a chromeot sajnos/szerencsére elég gyakran frissítik.

Új hozzászólás Aktív témák