- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Tegnap kijött a 11-es chrome, azóta folyton sandboxba teszi valamiért a comodo...
A chrome.exe-t az online vizsgálaton biztonságosnak találja, de biztonság kedvéért kézileg is betettem a megbízható fileok közé, a google bent van a trusted vendorok között és mégis, folyton sandboxba teszi a comodo valamiért. Amikor feljön a kis ablak, hogy a sandboxba tette bepipálom, hogy ne izolálja többet, erre 1 percre rá újra sandboxolja.
Tegnap hosszú szenvedés után valahogy megértettem vele, hogy nem harap a chrome és onnantól békén hagyta, de ma kijött hozzá egy frissítés, azt feltettem és újra sandboxolja és nem tudom rávenni, hogy hagyja abba.
Ezelőtt sosem volt semmi gáz a chrommal, mindig simán ment, frissítések után is, szóval nem tudom mitől kattant be.
szerk: nah, most újra sikerült megértetnem vele, hogy ne fogja le a böngészőmet, de félek, hogy egy újabb frissítésnél megint be fog halni, szóval jó lenne rájönni mi a baja, mert a chromeot sajnos/szerencsére elég gyakran frissítik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest